Ανακοίνωση Σ.Φ Δόξα Δράμας << ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ >> «Να φύγουν «χθες» οι υπαίτιοι του Κυριακάτικου φιάσκου»

Αργά χθες το απόγευμα ο Σύνδεσμος της Δόξας Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ήττα της ομάδας την Κυριακή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Δυστυχώς μια ακόμα ποδοσφαιρική χρόνια φαίνεται ότι καταλήγει ΑΔΟΞΑ για την αγαπημένη μας ΔΟΞΑ.
Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες οι οποίες σε μεγάλο βαθμό βασίζονταν στον ερχομό του κ. Ιωάννη Μπύρου που και διάθεση είχε και όραμα για να βοηθήσει την αγαπημένη μας ομάδα να ξεκολλήσει από τον πάτο και να κάνει όλους εμάς τους ΔΟΞΑΙΟΥΣ αλλά και όλους τους Δραμινούς να ξανανιώσουμε περήφανοι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ.....




Με τον γνωστό πλέον σε όλους μας αυθορμητισμό του αλλά και την »τρέλα» που τον διακρίνει δεν άργησε να γίνει αγαπητός και αποδεκτός από όλους μας. Για την ακρίβεια έγινε ένας από μας που και τη ΔΟΞΑ λάτρεψε και σε πείσμα όλων θέλησε να αλλάξει τα πάντα άμεσα και να μας χαρίσει την άνοδο στην FOOTBALL LEAGUE σαν δώρο για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.
Το προσωπικό του κόστος (οικονομικό, ψυχολογικό) για αυτήν την τρέλα του Τεράστιο, αλλά δυστυχώς χωρίς αντίκρισμα. Το σκληρό μάθημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου το έμαθε για τα καλά και για αυτό ευθύνονται τόσο οι αντίπαλοι του όσο και οι στενοί του συνεργάτες…..οι γνωστοί πλέον σε όλους μας γυρολόγοι παραγοντίσκοι, δημοσιογραφίσκοι, μανατζαραίοι, έμμισθοι μαϊντανοί που περιφέρονται στα γραφεία του συλλόγου , προπονητάδες που μάλλον μόνο για την ΔΟΞΑ δεν εργάστηκαν αλλά και κάποιοι καλοπληρωμένοι μισθοφόροι που έχουν το θράσος ακόμα να δηλώνουν »ποδοσφαιριστές».
Χθες στην Καλαμαριά είδαμε γυναίκες, μικρά παιδιά με τους γονείς τους, ηλικιωμένους ανθρώπους, να αψηφούν την απαγόρευση των αστυνομικών αρχών και τις απειλές των αντιπάλων μας ότι θα μας »πάρουν τα κεφάλια»  και τις προκλήσεις του γελωτοποιού με δίπλωμα προπονητή για να βρεθούν στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας.
Χθες είδαμε τον μοναδικό κόσμο της ομάδας μας να δίνει και την  ψυχή του με την φωνή και το πάθος του για να κερδηθεί η μάχη της ανόδου. Επώνυμοι και ανώνυμοι ,οργανωμένοι ή μεμονωμένοι, από την Δράμα, την Ξάνθη, τις Σέρρες, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Θεσσαλία, την Γερμανία κλπ.
Χθες στην Θεσσαλονίκη οι μόνοι που ήταν και πάλι πιστοί στο ραντεβού τους ήταν οι οπαδοί της ΔΟΞΑΣ που πλημμύρισαν την Καλαμαριά και »ανάγκασαν» τις αστυνομικές αρχές να τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν το ματς της χρονιάς ή πιο σωστά την παρωδία του αιώνα.
Χθες στην Καλαμαριά δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ καμία ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ παρά μόνο οι 600 και πλέον φίλοι της ομάδας.
Χθες ο κόσμος της ΔΟΞΑΣ αισθάνθηκε προδομένος από αυτούς που λάτρεψε και στήριξε παρά τις συνεχόμενες πίκρες μια ολόκληρη χρονιά
Σήμερα ο κόσμος της ΔΟΞΑΣ απαιτεί να πάρουν δρόμο οι Αδιάφοροι, οι Αχάριστοι και οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!
Εμείς και του χρόνου και του παραχρόνου και για όλη μας την ζωή δίπλα στον ΜΑΥΡΑΕΤΟ θα συνεχίσουμε να ζούμε και να αναπνέουμε και για αυτόν θα τραγουδάμε παντού και πάντα όπου και αν αγωνίζεται….και στην SUPER LEAGUE και στο Γ’ Τοπικό.
Όσο σκληρή και αν είναι η πραγματικότητα και η επόμενη μέρα για όλους μας αλλά και επειδή δυστυχώς έχουμε πλέον εξοικειωθεί με τις δυσκολίες και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές οφείλουμε όλοι μας να μαζέψουμε άμεσα τα κομμάτια μας και να ανά συνταχθούμε.
Ζητάμε λοιπόν από τον κ.Μπύρο δύο πράγματα :
1) Να φύγουν «χθες» οι ανεπιθύμητοι δηλαδή όλοι αυτοί οι υπαίτιοι του χθεσινού φιάσκου και της φετινής χρονιάς παρωδία.
2) Να συνεχίσει να υπάρχει για την ομάδα μας γιατί ίσως είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ΔΟΞΑ μας τα τελευταία πολλά χρόνια.
Ο τόσο πολύ ταλαιπωρημένος κόσμος της ομάδας αλλά και εμείς σαν Σ.Φ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ παρά την τεράστια πικρία και απογοήτευση μας είμαστε διατεθειμένοι και αποφασισμένοι να στηρίξουμε μια νέα προσπάθεια από το μηδέν στηριζόμενη στον κ.Μπύρο και τα άτομα-συνεργάτες της επιλογής του και να δείξουμε εκ νέου εμπιστοσύνη αλλά και  όση υπομονή χρειαστεί για να χτιστεί κάτι στέρεο και υγιές βασιζόμενο στο μεράκι, την διάθεση και το όραμα για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας άξιας του ονόματος και της ιστορίας της ΔΟΞΑΡΑΣ μας.
Υ.Γ Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους φιλάθλους της Δόξας Μοσχοχωρίου για τις ευχές που έστειλαν στην ομάδα μας πριν το μεγάλο παιχνίδι και δηλώνουμε την αμοιβαία αγάπη και συμπαράσταση μας!!!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ».