Ανάσταση του Λαζάρου, σήμερα…. Ανάσταση και για τον Ποντιακό…. γράφει ο Δημήτρης Χατζηγιαννίδης.

Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Ποντιακού και μάλιστα ευρεία με σκορ 6-1, επί του ΠΑΟ Καλλιθέας στην Αργυρούπολη, μία νίκη που έρχεται ως βάλσαμο, λειτουργώντας ως θεραπευτικό μέσο για την ψυχολογική κατάπτωση της ομάδος!
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται , κι πράγματι από το 10ο λεπτό ήδη το σκορ ήταν 2-0, με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Πλακανδάρα, ο οποίος στο 3ο λεπτό εκμεταλλευόμενος έξυπνη μπαλιά του Βασιλειάδη, βγήκε μόνος προ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων....




 κι δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, ενώ το 2-0 ήρθε μετά από πολύ καλή ενέργεια του Γιαννάκη από δεξιά ο οποίος έστρωσε στον Πλακανδάρα κι από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα… προσωπικά του τέρματα!
Η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε σχεδόν άμεσα με τον Σίμο Σαρόγλου ο οποίος βγήκε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων κι σωστά πλάσαρε τον Κοτσάκι μειώνοντας σε 2-1 , δίνοντας νέο ενδιαφέρον, το οποίο μάλιστα θα γινόταν ακόμη εντονότερο αν τρία λεπτά αργότερα δεν έχαναν μία πολύ καλή ευκαιρία οι επιθετικοί του ΠΑΟ Καλλιθέας!!!
Κάπου εκεί αντέδρασε ο Ποντιακός πετυχαίνοντας πολύ γρήγορα το 3-1, όταν ο Χατζηγιαννίδης με μία συστημένη σέντρα 40μέτρων έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του … φαντάρου μας Τρελλόπουλου κι αυτός με την σειρά του στα δίχτυα, λειτουργώντας αγχολυτικά όσον αφορά την έκβαση του αγώνος…. κι μάλιστα …καπάκι …ήρθε ….και το 4ο γκολ των γηπεδούχων με τον Βασιλειάδη , βάζοντας τέλος στις όποιες αμφιβολίες για τον σημερινό νικητή της αναμέτρησης!
Στην επανάληψη είχαμε άλλα δύο τέρματα από πλευράς γηπεδούχων , ένα με ποιόν άλλον!!!!.....τον Πλακανδάρα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ κάνοντας το 5-1, και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ.
Ο …Λάσκαρης ήταν ο σκόρερ του 6ου τέρματος όταν μετά από κόρνερ κι ασθενή απόκρουση των αμυντικών των φιλοξενουμένων , πήρε το… ριμπάουντ και έγραψε το τελικό 6-1!
Εν κατακλείδι συνοψίζοντας θα έλεγα πως, μία νίκη είναι μία νίκη, ακόμη κι αν ο βαθμός δυσκολίας δεν είναι τόσο μεγάλος, πάραυτα είναι νίκη που βοηθάει σε … πολλά!
Πολλές φορές έχω αναφερθεί σε αυτά τα… πιτσιρίκια που τα περισσότερα αποτελούν το μέλλον του Δραμινού ποδοσφαίρου…, πρέπει λοιπόν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με όλη τους την ΨΥΧΗ, κι ας έχουν βγει εκτός στόχων…. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Α ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
Άξιο αναφοράς είναι πως ο Ποντιακός για 25 λεπτά στο β΄ ημίχρονο έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποχώρησης του τραυματία Πλακανδάρα και μη έχοντας ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή για αλλαγή!!!, Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν ο βετεράνος των γηπέδων Μπάμπης Χατζίδης!!!
Ἀψογη η διαιτησία του κυρίου Σαπανίδη, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στις φάσεις και δεν επέτρεψε επ΄ουδενί να αμφισβητηθεί ουδεμία απόφαση του! Άξιοι συμπαραστάτες οι φερέλπιδες διαιτητές και δη βοηθοί του κύριοι Γκαιτατζής Ι., και Μπογιατζάκης Δ., οι οποίοι ξεχώρισαν για την αποφασιστικότητα τους, σε συγκεκριμένες δύσκολες φάσεις, ενώ πάντα έπαιζαν στην ευθεία. Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους όσον αφορά την διαιτησία!
Για τον Ποντιακό αγωνίστηκαν
ΚΟΤΣΑΚΙ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΙΣΛΑΜΙ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Π., ΠΛΑΚΑΝΔΑΡΑΣ,ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.