Δελτίο Τύπου ΠΑΟΠ Ν. Αμισού

Η διοίκηση του Παοπ Νεας Αμισσου θέλει να αναφέρει τα παρακάτω για το παιχνιδι πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό Αλιστρατης το Σάββατο 8/4/2017 στο γήπεδο της Νέας Αμισσου .
Α. Η "επιλογή" του διαιτητή ήταν ατυχης κατά την άποψή μας διότι αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι ήταν ανεπαρκής. Στο 3ο λεπτο ο τερματοφυλακας της Αλιστρατης ανατρέπει εκτός περιοχης ποδοσφαιριστη της ομάδας μας με πρόθεση διότι δεν προσπάθησε να μαρκάρει αλλά να τον ανατρέψει και ο διατητης του έδειξε κίτρινη κάρτα. Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό εφόσον υπάρχει πρόθεση είναι κόκκινη κάρτα.Σε παρόμοια φάση στον χθεσινό αγώνα ΤΡΊΚΑΛΑ -ΣΠΆΡΤΗ αποβλήθηκε ο τερματοφυλακας της Σπάρτης για ανατροπή αντιπαλου εκτός περιοχής. ...






Επί πλέον στο 91ο λεπτο ακύρωσε καθαρό γκολ της ομάδας μας ανακαλυπτοντας επιθετικό φάουλ. Ο ίδιος διατητης πριν 3 εβδομάδες ακύρωσε γκολ της ομάδος μας στον αγώνα μέσα στην Μικροπολη σε απευθείας εκτέλεση φαουλ πάλι για επιθετικό φάουλ που μονο αυτός το είδε.
Επίσης ο διαιτητής με υπόδειξη του παρατηρητη (προεδρος της ομάδος της Αλιστρατης-αναπληρωτής γενικος γραμματέας της ΕΠΣ Δράμας )μπήκε στο ημίχρονο του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας μας την ώρα που ο προπονητής μας έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές μας και του ζήτησε να βγει έξω γιατί ήταν τιμωρημένος με αποτέλεσμα να να μην δωθουν οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές μας και να προκαλέσει εκνευρισμό .Αναρωτιουμαστε εάν τα αποδυτήρια των ομάδων χαρακτιριζονται αγωνιστικοι χώροι.
Β. Ο μη ορισμός του παρατηρητη αγωνα από πλευράς της ΕΠΣ Δραμας σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα θεωρουμε ότι ήταν μεγάλη παράλειψη. Ο διατητης δεν κάλεσε κανένα μέλος της διοίκησης μας και όρισε χωρίς κλήρωση παρατηρητη αγώνα τον πρόεδρο της Αλιστρατης-γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Δράμας και πόροτι που φορούσε φόρμες είχε τυχαία μαζί του και την αστυνομικη του ταυτότητα.
Γ .Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαμε να τα στηρίξουμε και με εικόνα εφόσον υπηρχε τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο θα καλυπτε με στιγμιότυπα τον αγώνα. Απορούμε πώς στο ποιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος δεν ήρθε τηλεοπτικό συνεργείο ενώ στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας καλύφθηκε ζωντανά όλο το παιχνίδι της Αλιστρατης με την Καλή Βρύση.
Δ. Ζητάμε από την ΕΠΣ Δράμας στην οποία στείλαμε το βίντεο με τα υβριστικά συνθήματα των ποδοσφαιριστών και μελών της διοίκησης της Αλιστρατης προς την Νέα Αμισσο τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο να επιληφθεί επί του θέματος.
Τέλος ζητάμε συγνώμη από το φιλαθλο κοινό για την εισβολή ορισμένων φιλάθλων μας στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του αγώνα για να αποδοκιμασουν τον διατητη.
ΥΓ. Η ομάδα της Νέας Αμισσου έχει την ιστορία της όπως την εχεί και κάθε άλλη ομάδα και δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να σέβεται ο καθένας που εκπροσωπεί έναν θεσμό την ιστορία κάθε ομάδας. Τους ευχαριστούμε για ότι έχουν κάνει και για την ομάδα μας αλλά στο εξής είναι ανεπιθυμητοι στο γήπεδο μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ