"Κλείδωσε" το πρωτάθλημα ο Ξηροπόταμος. Δοξάτο και Κ. Βρύση στην Α' κατηγορία..."άνοδος" για τους Αμπελοκήπους...ερωτηματικό για τη 2η ομάδα του 2ου ομίλου.



Μετά τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββατοκύριακου σε Α' και Β' κατηγορία της ΕΠΣΔ, ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου είναι η ομάδα που "κλείδωσε" το πρωτάθλημα, καθώς με το "διπλό" μέσα στην Προσοτσάνη δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το αντίθετο. Σε ότι αφορά στις θέσεις τις Β' κατηγορίας που οδηγούν στην άνοδο,......




.... οι Φίλιπποι Δοξάτου από τον 1ο όμιλο και η Α.Ε. Κ. Βρύσης από τον 2ο έχουν εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στις δεύτερες θέσεις που οδηγούν και αυτές στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού μας, η ΑΕ Αμπελοκήπων έχει χτίσει μια διαφορά 7 βαθμών από τον 3ο(Απόλλων Νεροφράκτη) η οποία δύσκολα καλύπτεται στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, ενώ στον 2ο όμιλο πολλά θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή όπου ο 3ος ΠΑΟΠ Ν. Αμισού με 49 βαθμούς υποδέχεται τον 2ο  Μακεδονικό Αλιστράτης που έχει 52. Να σημειωθεί ότι η Αλιστράτη στον πρώτο γύρο κέρδισε με 2-0.