ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ - Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ 0-0 του Θόδωρου Βασιλειάδη

Πέρασαν ανέπαφα τα Κύργια από το «φλεγόμενο» Φωτολίβος
Πολύ κρίσιμος ο αγώνας της 26ης αγωνιστικής και για τις δυο ομάδες που παλεύουν να σώσουν την Κατηγορία. Στην 12η θέση η φιλοξενούμενη ομάδα των Κυργίων με 27 βαθμούς, ενώ η τοπική ομάδα στην 14η με 23 βαθμούς, έχοντας όμως ευκολότερο πρόγραμμα στη συνέχεια. Στη μέση και οι Σιταγροί που δίνουν κι αυτοί το δικό τους αγώνα.
Παρουσία 250 και πλέον φιλάθλων στο σπουδαιότερο, ίσως, ματς της Α΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Δράμας.......... παρουσιάστηκαν οι δυο αντίπαλοι έχοντας τρεις βασικές ελλείψεις η ομάδα του Σωτ. Σαρρίδη (Βέργος, Πεντεζίδης, Ζεκερίδης), ενώ απουσίαζε ο Χαρέμι από τον ΑΡΗ του Θεοφ. Νικολαΐδη.
Με το πρώτο σφύριγμα του κ. Παρχαρίδη Π. οι κερκίδες πήραν «φωτιά» με κροτίδες, καπνογόνα και ιαχές από πλευράς φιλάθλων των γηπεδούχων, κάνοντας εκκωφαντική την ατμόσφαιρα, θέλοντας έτσι να δώσουν την στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να πάρει το 3ποντο και να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή στη μεγάλη Κατηγορία. Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας, μέσα σε καθαρά αγωνιστικά και αθλητικά πλαίσια, με πολλά τρεξίματα των παιχτών και των δυο ομάδων. Έβγαλαν πάθος αμφότερες οι ομάδες και ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν έπεσε σε καμιά περίπτωση στα 90+4΄. Αρκετές οι ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς όμως να έρθει το πολυπόθητο γκολ που θα έκρινε και τον νικητή. Ελαφρώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, θεωρούμε το αποτέλεσμα δίκαιο. Το αποτέλεσμα σίγουρα ευνοεί την ΑΕΚ που κατέθεσε ψυχή και γράφει μόνο 1 μόνο γκολ κατά στα τελευταία 6 παιχνίδια.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
10΄ Φάουλ του Μαριάδη, πετιέται για κεφαλιά, από δύσκολη θέση, ο Δικταπανίδης η μπάλα άουτ.
12΄ Διαγώνιο ισχυρό σουτ του Τουλκερίδη, μετά από λάθος του Χατζίδη, η μπάλα θα περάσει μπροστά από την εστία.
16΄ Μακρινό φάουλ από τον Χατζίδη, δύσκολα θα αποκρούσει με το αριστερό χέρι ο Καγγελίδης προς τα πλάγια.
18΄ Ο Πιστικός θα εκτελέσει μακρινό φάουλ από την περιοχή του κέντρου, η πολύ καλή κεφαλιά του Γρηγοριάδης Α. λίγο πάνω από το δοκάρι.
27΄ Κόρνερ από τον Χατζίδη, η κεφαλιά του Χριστοφορίδη άουτ.
39΄ Κεφαλιά του Χριστοφορίδημ μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Χατζίδη, θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
40΄ Το σουτ του Δικταπανίδη από κοντά θα περάσει σύριζα από το αριστερό δοκάρι.
45΄ Το διαγώνιο σουτ του Τουλκερίδη στην αγκαλιά του Δημητριάδη.
50΄ Μετά από κόρνερ του Χατζίδη ο Καλλέργης από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Καγγελίδη.
55΄ Συνεργασία Καγγελίδη Δ. με Γρηγοριάδη Α., το τελικό σουτ του Τσιμπλίδη, από πολύ κοντά, θα αποκρούσει ενστικτωδώς ο Δημητριάδης Κ., για να βρει η μπάλα το οριζόντιο και να διώξουν οι αμυντικοί.
60΄ Μπάσιμο του Γκουζή που σουτάρει, πέφτει και μπλοκάρει ο Καγγελίδης.
61΄ Αριστερό διαγώνιο σουτ του Γρηγοριάδη, λίγο πάνω από το δοκάρι.
66΄ Από σέντρα του Χατζίδη πιάνει κεφαλιά ο Γκουζής, αλλά ο Καγγελίδης κάνει φανταστική απόκρουση σε κόρνερ.
76΄ Κεφαλιά του Τσιμπλίδη, μετά από σέντρα του Αρβανιτίδη, θα μπλοκάρει ο Δημητριάδης.
77΄ Η κεφαλιά του Δικταπανίδη, από το ύψος της μικρής περιοχής λίγο άουτ.
79΄ Φάουλ του Πιστικού θα διώξει με γροθιές ο τερματοφύλακας.
82΄ Ο Γρηγοριάδης Α. βρίσκει τον Τσιμπλίδη που σουτάρει για να διώξει με τα πόδια ο Δημητριάδης και στην επαναφορά το σουτ του Δεληκωστίδη απελπιστικά άουτ.
 85΄Σουτ του Δεληκωστίδη υπό την πίεση του Γκουζή, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
86΄ Το σουτ του Γκουζή ψηλά άουτ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρχαρίδης Περ. 
ΒΟΗΘΟΙ: Παρασκευούδης Α. – Κουβαλάκης Π.
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ (Σαρρίδης Σωτ.): 1.Καγγελίδης Α., 2. Αρβανιτίδης Α., 3.Πρίτσιου  Δ., 4. Πιστικός  Κ., 5.Δερμεντζής Ζ., 6. Δεληκωστίδης Α.,7.Γρηγοριάδης  Κ. 8.Καγγελίδης Δ.(68΄ Ισαακίδης) 9. Τουλκερίδης Χ.(46΄Τσιμπλίδης Ν.), 10. Γρηγοριάδης Α. 11. Σουβλέρης Φ.
Πάγκος:Κατόγλου Γ., Τζιαμούζας Κ., Σαρρίδης Χ., Μακρυγιάννης Π., Πατέρας Σ.
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ (Νικολαΐδης Θεοφ.): 1. Δημητριάδης Κ., 2. Μουλαδάκης Ι.,  3. Χατζίδης Ι.,  4. Χριστοφορίδης Β.,  5. Δημητριάδης Σ., 6. Γκουζής Κ.,  7. Μαριάδης Δ. (63΄Δημούδης Η.),  8. Alla Γ. (63΄Χαραλαμπίδης Ε.),  9. Δικταπανίδης Θ.,  10. Καλλέργης Θ.,  11. Χατζησαββίδης Χ.

Πάγκος: Δροσίδης Ε., Κων/δης Κ., Τσακαλίδης Α., Μουρατίδης Δ., Χατζηπουργάνης