ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΟΔ !

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας Σερρών στις 17:00 μ.μ.
Ο αγώνας αποτελεί ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο (4/4) και ο νικητής μετά το τέλος της αναμέτρησης θα απολαμβάνει την μοναξια της κορυφής.
Επί του πρακτέου τώρα , η ομάδα μας.....




..... με νίκη στον αγώνα του Σαββάτου αποκτά σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα για την κατάληψη της 1ης θέσης  μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου ...άρα και το αβαντάζ της έδρας στους προημιτελικούς του πρωταθλήματος ...αφού ουσιαστικά πρόκειται για το σοβαρότερο τεστ εκτός έδρας στον φετινό μαραθώνιο...
Η ψυχολογία στο στρατόπεδο των ‘’πρασίνων’’ είναι στα ύψη μετά τις αλλεπάληλες επιτυχίες ωστόσο άπαντες κοιτούν κάθε μάτς με σοβαρότητα και θέτουν τον στόχο βήμα προς βήμα....
Ο προπονητής του ΚΑΟΔ , κ. Νίκος Γρηγοριάδης , είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει άπαντες ετοιμοπόλεμους  για τον καταρτισμό του καλύτερου σχήματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν απο την ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι κ.κ. Δημάδης και Τσακιρίδης .

Τέλος η διοίκηση του ΚΑΟΔ , απεύθυνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδος να ακολουθήσουν τους ‘’πράσινους’’ στην γειτονική πόλη των Σερρών και να γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδος.

Το Γραφείο Τύπου