ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL



Πήρε πολύτιμο βαθμό και δήλωσε παρών στην υπόθεση παραμονή.
 26-26 με την ΧΑΝΘ.
  Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στην Δράμα ο Χιλιώτης Δράμα 1986 αλλά αυτή την φορά πήρε και ένα βαθμό που είναι πολύτιμος για την συνέχεια. Παρά τις απουσίες, οι Δραμινοί κοίταξαν στα μάτια την ΧΑΝΘ που προερχόταν από τρεις εκτός έδρας νίκες και δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα πήρε ένα βαθμό.....




   Με κορυφαίους τους Τουνγκελίδη, Κοβογλανίδη, Θωμίδη, Κοτσαμαρίκογλου  και κατά διαστήματα πολύ καλό τον Μπέτζιο ήταν συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 9΄ με τέσσερα γκολ και ενώ βρέθηκε να χάνει με 3 γκολ στα τελευταία λεπτά με υπερπροσπάθεια ισοφάρισε ενώ θα μπορούσε στο τέλος να πάρει και την νίκη.
   Η ΧΑΝΘ έδειξε ότι δίκαια έχει βαθμολογικό προβάδισμα, διαθέτει παίκτες με εμπειρία στην Α1, και με κορυφαίους τους Βασιάδη, Παπαδόπουλο, Δέσπο, είχε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι της.
   Οι διαιτητές παρόλο που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα δεν έπαιξαν τη ΧΑΝΘ με την αυστηρότητα που έπαιξαν την Δραμινή ομάδα  στις ποινές.
   Σημαντική η βοήθεια και του κόσμου που στήριξε την ομάδα μέχρι το τέλος και καταχειροκρότησε και τις δύο ομάδες μια και έπαιξαν ένα όμορφο από άποψη θεάματος και διακύμανσης του σκορ παιχνίδι. Όλοι πλέον εστιάζονται στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Δράμα σε δύο εβδομάδες.