3ο Νεανικό Σκακιστικό Τουρνουά Blitz 2017

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/11 το 3ο Νεανικό Σκακιστικό Τουρνουά Blitz 2017 με μεγάλη επιτυχία!
Στο Τουρνουά  συμμετείχαν 34 παιδιά από την Δράμα. Για τα περισσότερα από αυτά ήταν το πρώτο επίσημο τουρνουά και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες για το σκακιστικό τους μέλλον....



Στο αγωνιστικό κομμάτι, ύστερα από 7 γύρους ελβετικού συστήματος 1ος αναδείχθηκε ο Λειλογλου Νίκος με το απόλυτο 7/7 ,2ος ο Σαχινιδης Κωσταντίνος και τέλος  3η ήταν η Κυριακιδου Χρυσά
Στην κατηγορία των Δημοτικών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σαχινιδης Σταύρος και ο Χαλβατζης Βέργος, ενώ δεύτερος ήταν ο 9 χρόνος Πασχαλίδης Θεόδωρος και 3ος ο Μενζιλτζιδης Χριστόφορος. Πρώτο κορίτσι αναδείχθηκε η Τεστεμπαση Λυδία που και αυτή έχει μια συνεχή ανοδική πορεία.
Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς των μικρών παιδιών για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους, και φυσικά να προσκαλέσει όλους τους συμμετέχοντες, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στα επόμενα  τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου τους επομένους μήνες.
Για τις τελικές κατατάξεις, τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες από τους αγώνες, μπορείτε να μεταβείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
Το Σκάκι στη Δράμα: http://www.chessdramas.com/
Σκακιστικός Όμιλος Δράμας στο Facebook: https://www.facebook.com/chessdramas/