ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 – ΧΑΝΘ

Ένα παιχνίδι που παρά τα προβλήματα πρέπει να κερδηθεί.
Η ΕΡΤ 3 αφιέρωμα στην ομάδα

     Το Σάββατο στις 18:00 στο ΑΠΚ Κραχτίδης η Δραμινή ομάδα θα παλέψει για τους δύο βαθμούς που έχει τόσο πολύ ανάγκη με αντίπαλο την ΧΑΝΘ που προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες με Φοίβο και Καματερό. Παρά τα προβλήματα όλοι ελπίζουν ότι με καλό παιχνίδι, με την συμπαράσταση του κόσμου και με διαιτησία που θα σταθεί στο ύψος της, μπορούν οι Δραμινοί να πάρουν δύο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια μια και η παραμονή θα παιχτεί τον Μάιο σε αγώνες PLAY OUT μεταξύ των 4 τελευταίων ομάδων. Ο Σάκης Βαλαβάνης περιμένει ....





να δει έτοιμο στο γήπεδο τον Βασίλη Κουρουτζίδη που ταλαιπωρείται 3 εβδομάδες με σοβαρό διάστρεμμα, ενώ στη σύνθεση της ομάδας επανέρχεται και ο Ανέστης Κοβογλανίδης που από την αρχή της σαιζόν κάνει πολύ σοβαρά παιχνίδια.
     Την Παρασκευή η μεγάλη φετινή απώλεια για τους Δραμινούς ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας Αλέξανδρος Ιακωβίδης θα χειρουργηθεί και όλοι εύχονται στον δραμινό καλή ανάρρωση και σύντομα γερός πάλι κοντά στην ομάδα.
    Συνεργείο της ΕΡΤ3 βρέθηκε στο Κραχτίδης όπου με πλάνα από την προπόνηση και συνεντεύξεις από προπονητές και στελέχη του συλλόγου θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα που θα προβληθεί την Παρασκευή 18:00 στην εκπομπή  ΄΄Ο κόσμος των σπορ΄΄.