Μετά τη γενική κατακραυγή, ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο φιλικό της Δόξας Δράμας με τη Ξάνθη.


"Στον κόσμο τους" φαίνεται ότι βρίσκονται στη Δόξα Δράμας, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφαση να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο στις 17:30 αρχικά με εισιτήριο 10€ (χωρίς να ισχύουν τα διαρκείας) και κατόπιν χωρίς είσοδο, αντιλαμβανόμενοι ίσως το μέγα λάθος στο οποίο υπέπεσαν, με κίνδυνο να διεξαχθεί το ματς παρουσία ελάχιστων φιλάθλων.
Λέμε λάθος διότι εκείνη την ώρα θα διεξάγονται οι αγώνες της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΔ στην οποία κανείς δεν ξέρει τον πρωταθλητή, καθώς και ποιες ομάδες θα  υποβιβασθούν. 

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, η πλειοψηφία των διοικούντων της Δόξας Δράμας, με την απόφασή τους αυτή απέδειξαν ότι δεν σέβονται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους κόπους των ερασιτεχνών παραγόντων οι οποίοι ψάχνουν και το παραμικρό ευρώ για τα ταμεία τους αφού κάλλιστα το παιχνίδι,  να γίνει σε διαφορετική ώρα(νυχτερινό) ή μέρα.


Υ.Γ.: ......και μην διανοηθεί κανείς να πει ή να σκεφτεί ότι πάλι γράφουμε ενάντια της Δόξας. Κάποιοι πρέπει να τους τα λένε. Όλα σωστά δε γίνονται.