ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBAL


Αμφίβολοι οι Adamovic και Χαϊτίδης, επανέρχεται ο Ιακωβίδης. 
Ο Τουνγκελίδης δήλωσε παρών.

     Άρχισε ο σχεδιασμός για την νέα σαιζόν στον Χιλιώτη Δράμα 1986. Μετά από την γιορτή προς τιμή των παικτών για την παραμονή στην Handball Premier που πραγματοποιήθηκε έξω από το Κραχτίδης και παρευρέθηκαν περίπου 200 φίλοι και αθλητές του συλλόγου μας ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Όλοι οι παίκτες δήλωσαν παρόντες στην νέα προσπάθεια για ένα μεγαλύτερο βήμα στην μεγάλη κατηγορία κάτι που έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου και στους φιλάθλους......


 
    Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης έχει τον πρώτο λόγο για τα επόμενα βήματα ενώ είναι γνωστή πλέον σε όλους και η φιλοσοφία του Δραμινού συλλόγου να προωθεί δικά του παιδιά και γενικά η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της να απαρτίζεται από Δραμινούς.
      Ερωτηματικό παραμένει ο Adamovic  ο οποίος αναμένεται από την Σερβία στις 13 Μαΐου και θα παραμείνει στην Δράμα για μια εβδομάδα για τις τελικές συζητήσεις.. Είναι γνωστό στους Δραμινούς ότι ο Σέρβος διεθνής που έκανε πολύ καλή χρονιά έχει προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά η πρόταση που πήρε από τον Χιλιώτης Δράμα 1986 είναι ελαφρώς βελτιωμένη από την περυσινή.
     Ο Τουνγκελίδης  παρόλο που έχει προτάσεις και από Ελλάδα και εξωτερικό εκδήλωσε την επιθυμία να παραμείνει ένα ακόμη χρόνο και οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπαθούν να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για την παραμονή του.
    Ο Χαϊτίδης που τελειώνει τις σπουδές του, υπάρχουν  περιθώρια να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά, ενώ σημαντικότατη θα είναι η επάνοδος του Ιακωβίδη που πέρυσι έπαιξε τα 3 πρώτα παιχνίδια με πρωταγωνιστικό ρόλο, λόγω τραυματισμού δεν συνέχισε, ενώ τώρα έχει αποκατασταθεί πλήρως.
  
   
Το Γραφείο Τύπου.