Αποκλεισμός για την ΑΕ Καλαμπακίου από το κύπελλο ερασιτεχνών.

Ο ΑΟΚ συνάντησε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο όμως είχε περισσότερη αποτελεσματικότητα, περισσότερη ουσία,  και πέρασε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, απέναντι σε μια καλή ομάδα που δικαιολόγησε τη θέση της στο τοπικό πρωτάθλημα της Δράμας.
Με σύνθεση ανάγκης  και χωρίς τον Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο, παρατάχθηκε ο ΑΟΚ.
Προστέθηκε και το πρόβλημα του Παυλίδη την τελευταία στιγμή που ανέβασε πυρετό......




Ο Γουνελάς χρησιμοποίησε στόπερ τους Αλιατίδη, Λυμπεράκη με πλάγιους αμυντικούς Ηλιάδη και Μπλιό. Στη μεσαία γραμμή Κέρθι, Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης , με επιθετικούς Ντουρτμέ, Αδαμάκη, Βαλαβανόπουλο.    Μάλιστα για περίπου 15 χρησιμοποιήθηκε σαν δεξί μπακ ο Παγκάκης.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκινήσανε καλύτερα αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκε ο ΑΟΚ με την ΑΕ Καλαμπακίου  στο καπάκι να χάνει πέναλτι. Δοκάρι στο πρώτο μέρος είχε και ο ΑΟΚ με ωραίο σουτ του Κέρθι ενώ σαφώς ο αρχηγός Τζιβανάκης ήταν ο μοιραίος παίκτης της Δραμινής ομάδας στα πρώτα 45 λεπτά.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 4` κάθετο δοκάρι για την ΑΕ Καλαμπακίου με σουτ του Καλαϊτζίδη. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία.  Στο 8` νέα απειλή με Τζιβανάκη για τους φιλοξενούμενους που έσωσε  ο Δήμιζας.
Στο 13` το 1-0(διαμαρτυρίες για οφσάιντ) με Γρηγόρη Παπαδόπουλο σε κενή εστία από πάσα Βαλαβανόπουλου ενώ αμέσως μετά στο 14` έχασε πέναλτι(άουτ) ο Τζιβανάκης και στο 16` ο ίδιος από καλή θέση σούταρε στην αγκαλιά του Δήμιζα.  Στο 28` σουτ του Κέρθι στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 38` από σέντρα του Κωνσταντινίδη αστόχησε από πολύ κοντά με κεφαλιά ο Τζιβανάκης.    Στο 46` ο Βαλαβανόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Ντόβα, εκτέλεσε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος για το 2-0.  Στο 52` από ωραία σέντρα του Ηλιάδη αστόχησε από πολύ κοντά ο Βαλαβανόπουλος. Στο 69` από πάσα του Παπαδόπουλου ο Κέρθι με ωραίο σουτ το 3-0. Στο 83` ωραίο γυριστό του Προβατίδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Κελετζής.   85` φάουλ του Αλιατίδη σε κόρνερ ο Κελετζής.  Πάλι ο Προβατίδης ωραίο γυριστό όμως ο Κελετζής σε κόρνερ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: Δήμιζας, Ηλιάδης, Λυμπεράκης, Μπλιός 77` Παγκάκης , Αλιατίδης, Θωμαϊδης 72` Περσίδης , Παπαδόπουλος, Κέρθι, Αδαμάκης, Ντουρτμές 72` Προβατίδης , Βαλαβανόπουλος 63` Χατζηκυριάκου.
ΑΕ Καλαμπακίου: Κελετζής, Ράντο 64` Ζωγράφου , Ντόβας, Χριστοφορίδης, Κωνσταντινίδης, Κλοκέρι, Τζιβανάκης 85` Χριστοδουλάκης , Κασαπίδης 80` Δαλής , Σαββίδης, Στάικος, Καλαϊτζίδης.


Πηγή: www.proininews.gr