Αμαζόνες - Μεσολόγγι (Pre game) - 13η αγωνιστική.


Μονόδρομος η νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δηλώσεις Σωμάδη - Καραπέτσας. 

Μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος οι Αμαζόνες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Αντιμετωπίζουν την ομάδα του Μεσολογγίου την Κυριακή στη 13:00, στο γήπεδο των Κοκκινογείων. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Στα θετικά για την ομάδα οι επιστροφές των Παπαδοπούλου, Κατιρτσίδου και Μπαμπαλή....



..... Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση  να περιλαμβάνει ανάλυση του αντιπάλου από τον τεχνικό Σπύρο Φιλίππου. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιρίστριες βγήκαν στο γήπεδο και ακολούθησαν πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μισό γήπεδο και στατικές φάσεις. Μετά την προπόνηση έκαναν δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα οι Σωμάδη Θεοδώρα και Καραπέτσα Δήμητρα. 

Σωμάδη: « Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την ομάδα του Μεσολογγίου. Στο κενό διάστημα των δύο εβδομάδων είχαμε σαν στόχο να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που υπήρχαν. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, δουλέψαμε κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλουμε την νίκη και να προσθέσουμε ακόμα μία θετική εμφάνιση στην φετινή σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μου.»

Καραπέτσα: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νεοφώτιστη ομάδα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και σεβασμό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με στόχο την νίκη. Καλούμε τον κόσμο της Δράμας να έρθει στο γήπεδο των Κοκκινόγειων και να μας υποστηρίξει, διότι θεωρώ πως το αξίζουμε. Άλλωστε αυτό το δείχνουν οι διακρίσεις και τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε. Επιπλέον είμαστε μια ομάδα που έχουμε κάνει τη Δράμα, μια μικρή επαρχιακή πόλη, γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.»

Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας