ΚΑΟΔ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαββατο 24/2 , 20:00 μ.μ.)


Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του ΚΑΟΔ με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής  το ερχόμενο Σαββάτο  24/2 και ώρα 20:00 μ.μ. όπου οι ‘’πράσινοι’’ θα υποδεχθούν στο ‘’Δημήτριος Κραχτίδης’’ τον Πανσερραϊκό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ....




Ο αγώνας ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει το μπασκετόφιλο κοινό και όχι μόνο της Δράμας – με την προπώληση των εισιτηρίων να κινείται σε ικανοποιητικό ρυθμό – θα είναι μια γιορτή αφού συναντιούνται οι δύο κατ’ομολογίαν καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου .
Στο στρατόπεδο του ΚΑΟΔ η προετοιμασία κινείται σε εντατικούς ρυθμούς και το ευχάριστο για το τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Μπέσσα και Καγιάογλου είναι ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδος βρίσκονται στην διάθεση τους χωρίς να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και αναμένεται η δραμινή ομάδα να παραταχθεί πάνοπλη.
Οι ΄΄πράσινοι’’ εκτός από την νίκη που θα τους σπρώξει μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας θέλουν να καλύψουν και το -7 (63-70) του πρώτου αγώνα στις Σέρρες ώστε  να έχουν και το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Ο σημαντικός αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:00 μ.μ. και σε περίπτωση αλλαγής ώρας έναρξης από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της δραμινής ομάδας.
Η διοίκηση του ΚΑΟΔ απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Δράμας ….μπασκετόφιλο και μη….να βοηθήσει την ομάδα μας ώστε να την σπρώξει σε μια ακόμη επιτυχία.

Γραφείο Τύπου ΚΑΟΔ