Αμαζόνες - Λάρισα (Pre game)11η αγωνιστική. Δηλώσεις Καραπέτσα - Χατζηνικολάου.  


Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα τρίποντα υποδέχονται οι Αμαζόνες την ανεβασμένη Λάρισα την Κυριακή στο γήπεδο Κοκκινογείων, στις 15:00. Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους. Έγινε ανάλυση του αντιπάλου από τον τεχνικό Σπύρο Φιλίππου και στη συνέχεια η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, rondo παιχνίδι σε μισό γήπεδο και στατικές φάσεις. Στη μόνιμη απουσία ......



της Χατζηχαριστού ήρθε να προστεθεί η σημαντική απουσία της Κατιρτσίδου, η οποία έπεσε θύμα του κάκιστου αγωνιστικού χώρου του προηγούμενου αγώνα. Η φορμαρισμένη κεντρική αμυντικός, της οποίας το πόδι ‘κόλλησε’ σε μια απο τις λακούβες του γηπέδου, αποκόμισε θλάση 1ου βαθμού, όπως έδειξε ο υπέρηχος που υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ για τον Κυριακάτικο αγώνα. Μετά την προπόνηση έκαναν δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα οι διεθνείς Καραπέτσα Δήμητρα και Χατζηνικολάου Δέσποινα:
Καραπέτσα: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Λάρισα που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Έχουμε αισιοδοξία και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»
Χατζηνικολάου: «Πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε κάποιες απώλειες και σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες θα τις αντιμετωπίσουμε όπως εμείς ξέρουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια μας να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη.»
Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας