Η αγωνία κορυφώνεται....Πάμε για παράταση δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ ?

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 εκπνέει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δράμας και αρκετές ομάδες δεν έχουν ακόμη καταθέσει τα σχετικά έντυπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Α' Κατηγορία ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου, ο οποίος έχει μείνει "χωρίς δελτία", ίσως να μην καταθέσει συμμετοχή αν και τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι βρέθηκαν τα σχετικά κονδύλια για τα παράβολα της δήλωσης συμμετοχής κανείς δεν εγγυάται όμως ότι η ομάδα (η οποία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει προετοιμασία !!!) θα εμφανισθεί στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά στα σωματεία της Β' ΕΠΣΔ, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ΔΕΝ θα δηλώσουν συμμετοχή οι εξής ομάδες: Άρης Φτελιάς, ΠΑΜΑ, Μαυραετοί Μεγαλοκάμπου και ΠΟντιακός Αργυρούπολης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Δόξας Αντ. Καστρινός και του Ηρακλή Μυλοποτάμου.

Αντίθετα, επανεμφανίζονται οι ομάδες: Αστέρας Κουδουνίων και Ηρακλής Αδριανής, ενώ θα δημιουργηθούν και "ομάδες Β" από τα σωματεία ΠΑΟΠ Ν. Αμισού και Μαυραετοί Δουμπέσα. Για τον Δουμπέσα υπάρχει σκέψη να μην γίνει ομάδα "Β" και να δοθούν παίκτες στον Καστρινό, οπότε θα παίξει και αυτός, αλλά αυτό μένει να το δούμε σήμερα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν και καθώς μέχρι σήμερα αρκετές από τις "σίγουρες" ομάδες δεν κατέθεσαν αίτηση, στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ. που θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣΔ αναμένεται να αποφασισθεί μία μικρή παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής, πιθανόν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ίσως και μέχρι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το βράδυ.