0-0 με Άρη Λεμεσού, οι Μαυραετοί. Δωρεάν είσοδος στο φιλικό με τον Νέστο.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε και το δεύτερο φιλικό της Δόξας, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη παρουσιαστήκαν με έντονα τα σημεία της κόπωσης, απόρροια του προγράμματος των διπλών προπονήσεων.
Από την Δόξα έλειψαν οι τελικές προσπάθειες, ενώ αντίθετα η αμυντική λειτουργία ήταν ικανοποιητική......ΔΟΞΑ (Βεργέτης) Πίτκας (46’ Μένκα) Ρεβυθόπουλος (46’ Σιώπης) Πεταυράκης (46’ Βιτλής) Ζοάο Πάουλο (46’ Κασμερίδης)Μπάμπουρας (46’ Ανδρέου) Παρασκευάς (25’ Αντωνιάδης 46’ Μακρής) Μάρτινς (46’ Σουμά) Πατράλης (46’ Ριζογιάννης) Μαρκόπουλος (30’ Παρουτσής 46’ Κρητικός) Κρουθ (46’ Μπαϊκαρά 75’ Παπαγεωργίου) Σαμπάνίδης (46’ Κουσκουνάς 75’ Κονταξής)
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Μιχαήλ): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Μαλεκίδης, Κορέα, Κυριακού, Αντωνιάδης, Μαραγκουδάκης, Μασόνου, Παναγή, Παπαστεριανός, Ορτέγκα. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ανυφαντάκης. Λούγκος, Στέφανος, Παντελή, Σιαλής, Χαραλάμπους, Κυριακίδης, Κυριαζής.
Βεργέτης: «Μας έλειπε η φρεσκάδα»
Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Δόξας δήλωσε: «Παρουσιαστήκαμε με βαριά πόδια, μας έλειπε η φρεσκάδα και η ταχύτητα. Είναι όμως μια κατάσταση αναμενόμενη στην παρούσα χρονική περίοδο μιας και βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Για τη σημερινή εικόνα ευθυνόμαστε εμείς οι προπονητές γιατί επιλέξαμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό στις προπονήσεις και να μη τον χαλαρώσουμε ενόψει του παιχνιδιού.
Στα θετικά του αγώνα είναι η αμυντική μας λειτουργία η οποία ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες.
Για άλλη μια φόρα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι εδώ για να δει το παιχνίδι. Είναι πολύ σπουδαίο σε ένα φιλικό σε μια ξένη χώρα να έχεις δίπλα σου κόσμο με πανό και πυρσούς»!Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι στο φιλικό με τον Νέστο Χρυσούπολης που θα γίνει την Τετάρτη 29 Αυγούστου (18.00) στο γήπεδο της ομάδας, στη Δράμα, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.