ΔΡΑΜΑ 1986 Handball : Στο μουσείο της Ακρόπολης τιμήθηκε Ευγένιος Τουνγκελίδης.


Από το κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης ξεκίνησε η σεζόν 2018-19. Η εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Handball Premier είχε πολλή λάμψη από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης χρονιάς με κυρίαρχες τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του μπιτς χάντμπολ αλλά και του δικού μας Ευγένιου Τουνγκελίδη ο οποίος βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ της Handball Premier 2017-2018. Οι αθλητές που βραβεύθηκαν ήταν:....



 
Τερματοφύλακας: Τσιλιμπάρης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)
Δεξί εξτρέμ: Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)
Δεξί ίντερ: Λόκεν (ΑΕΚ)
Πλέι μέικερ: Αργυρού (ΑΕΚ/Διομήδης Άργους)
Πίβοτ: Κοκκώνης (ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV)
Αριστερό ίντερ: Σανίκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)
Αριστερό εξτρέμ: Ζαμπούνης (ΑΕΚ)
Προπονητής: Ζαραβίνας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)
Καλύτερος νέος αθλητής: Καραμπουρνιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)
Πρώτος σκόρερ: Τουνγκελίδης (Χιλιώτης Δράμα 1986)
MVP: Κώστας Τσιλιμπάρης και Δημήτρης Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)
Όλοι οι βραβευθέντες ήταν αθλητές του Ολυμπιακού της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και μόνο ο Δραμινός αθλητής ήταν ο εκπρόσωπος της επαρχίας.
Να σημειωθεί ότι το Δραμινό handball βγάζει πρώτο σκόρερ στην Α1 μετά από 24 χρόνια όπου τότε τον τίτλο είχε κατακτήσει ο Αχιλλέας Χατζόπουλος με τα χρώματα του Γ.Σ.Δ.
   Ο Τουνγκελίδης μόλις 21 χρονών με σταθερά βήματα πλησιάζει μια μεγάλη μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, έχει κληθεί στην Εθνική Ανδρών, και όλα δείχνουν ότι ένας ακόμη παίκτης του ΔΡΑΜΑ 1986 θα στολίσει κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα.
 
     Ο Δραμινός άσσος δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να πάω φέτος σε άλλο σύλλογο, όμως επέλεξα να μείνω στη Δράμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα στην κορυφή των σκόρερ. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά με τα τμήματα ανάπτυξης της SCM CRAIOVA.
 Μετά την παρουσία της γυναικείας ομάδας SCM CRAIOVA που κατέκτησε το κύπελλο Ευρώπης στην Δράμα για 10 μέρες, για μια εβδομάδα φιλοξενήθηκαν τα ηλικιακά τμήματα της Ρουμάνικης ομάδας. Οι δύο σύλλογοι όπως είναι γνωστό έχουν ξεκινήσει μια συνεργασία από πέρυσι η οποία συνεχίζεται και σε επίπεδο Ακαδημιών. Έτσι οι Παμπαίδες και οι κορασίδες είχαν την δυνατότητα να παίξουν από 4 πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια. Την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων ο Δραμινός σύλλογος θα μεταβεί με τρία τμήματα στην Craiova για φιλικούς αγώνες.


   
     
Το γραφείο τύπου.