Σήμερα στις 17:30 το πρώτο φιλικό της Δόξας επί βουλγαρικού εδάφους, κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Φωτογραφίες από την πρώτη και τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας.

Με διπλή προπόνηση, που θα επαναλαμβάνεται καθημερινά στο δεκαήμερο της παραμονής, ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των παικτών της Δόξας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Σε γήπεδο δίπλα στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή θα γίνεται η πρωινή προπόνηση και η απογευματινή σε μια άλλη αθλητική εγκατάσταση, λίγο έξω από την πόλη.
Ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του έχουν στη διάθεση τους 29 ποδοσφαιριστές και η δουλειά ξεκίνησε με πολύ μεγάλη διάθεση από την πρώτη μέρα......




Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό καθώς όλοι, προπονητές και παίκτες επιζητούν την δημιουργία οικογενειακής ατμόσφαιρας.
Στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, σε διπλανό γήπεδο, προπονήθηκε η ομάδα του Άρη Λεμεσού την οποία θα αντιμετωπίσει η Δόξα σε φιλικό την Δευτέρα (21/8 – 17.30) ενώ νωρίτερα, την Πέμπτη (16/8 – 17.30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που είναι η άλλη ομάδα από την Κύπρο η οποία κάνει την προετοιμασία της στο Μπάνσκο.







Η δεύτερη μέρα

Η μεσημεριανή προβολή σε προτζέκτορα  για  ανάλυση του πλάνου της προπόνησης από τον Στάικο Βεργέτη ήταν το νέο στοιχείο στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας των «μαυραετών» στο Μπάνσκο. Κατά τα άλλα το πρωινό πρόγραμμα το πρωί περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης με το βάρος του σώματος, τρέξιμο και παιχνίδι κατοχής ενώ το απόγευμα προθέρμανση, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι κατοχής και τακτικής.
Πρώτο καλό τεστάρισμα για τους παίκτες της Δόξας είναι η αυριανή (16/8) φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο αθλητικό κέντρο όπου γίνονται οι απογευματινές προπονήσεις.