Την «κατάρα της Δόξας» να προσέχει ο κ. Μπύρος, τους «αυλοκόλακες» και τους «καλοθελητές» !!!!

Αφορμή για το άρθρο που διαβάζεται αποτελεί το χθεσινό τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον κ. Μπύρο με το οποίο προσπάθησε να μου εξηγήσει τα όσα έχει κάνει για το γήπεδο της Δόξας, καθώς «κάποιοι» του μετέφεραν το δημοσίευμά μου για τα όσα ΔΕΝ έχουν γίνει στο γήπεδο των Μαυραετών όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά και ευγενικά τον ενημέρωσα ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρεί τον εαυτό του «απολογούμενο» διότι υπήρξε παρερμηνεία των όσων έγραψα.

Βέβαια, στον κ. Μπύρο μετέφεραν όσα ήθελαν και όπως τα ήθελαν και δεν μπήκαν καν στον κόπο να εκτυπώσουν το δημοσίευμα και να του το δώσουν να το διαβάσει για να βγάλει ο ίδιος τα συμπεράσματά του. 
Γνωστή τακτική των «γνωστών-άγνωστων».

Φυσικά ο άνθρωπος, δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει τα όσα γράφουν τα sites, διότι έχει τόσες επαγγελματικές ασχολίες που σίγουρα δεν του περισσεύει χρόνος για αυτό.

Θα πρέπει να πουν επίσης στον κ. Μπύρο ότι όπως ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους και τα «χώνει» σε εκείνους και εκεί που πρέπει, έτσι υπάρχουν και κάποιες «φωνές» που δεν συνηθίζουν να «χαϊδεύουν» τα αφτιά του εκάστοτε προέδρου-χορηγού της Δόξας Δράμας, να γίνονται αρεστοί και μέλη της «αυλής» του.

Μόνο ένας «βλάκας» θα μπορούσε αυτό το διάστημα να αμφισβητήσει την παρουσία του κ. Μπύρου στην Δόξα Δράμας η οποία μόνο «ως μάνα εξ ουρανού» μπορεί να χαρακτηρισθεί. (αν δεν το καταλαβαίνεται και αυτό, αγαπητοί αυλοκόλακες,  το σχόλιο είναι επαινετικό).

Το επίμαχο κομμάτι της δημοσίευσης ήταν:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του draminaspor.gr για την προετοιμασία του φακέλου, ο Γιάννης Μπύρος έχει εξουσιοδοτήσει «εν λευκώ» το νέο Γενικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Ιωσηφίδη ο οποίος τρέχει το θέμα συναντώντας μπροστά του καθημερινά τόσα προβλήματα όσα δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς, διότι εδώ και ένα χρόνο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα, με χορηγό τον Γιάννη Μπύρο είχε στόχο την άνοδο, στο θέμα της αδειοδότησης δεν είχε γίνει το παραμικρό. Απορίας άξιον είναι το γεγονός ότι ο κ. Μπύρος ξόδεψε τόσα χρήματα και στο θέμα των εγκαταστάσεων δεν πήγε ούτε 1€ !!!»   

Διαβάζοντας κανείς λοιπόν, το επίμαχο δημοσίευμα, μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι τα όσα αναγράφονται, αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στο ότι ο κ. Μπύρος ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και οτιδήποτε άλλο…όμως κανείς από τους συμβούλους του και ιδίως η Διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν τον ενημέρωσαν για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο έτσι ώστε όταν θα έρθει η άνοδος, η Δόξα Δράμας να μπορεί να καταθέσει έναν πλήρες φάκελο αδειοδότησης. Για αυτόν τον λόγο, όπως μαθαίνουμε, τώρα που το συνειδητοποίησε ανέθεσε αποκλειστικά και μόνο στον Νίκο Ιωσηφίδη το να ασχοληθεί με αυτό, στην παρούσα φάση.

Επίσης, κανείς από τους «γνωστούς-άγνωστους» δεν τον ενημέρωσε ότι σε όποια αναφορά μου μέσω του ραδιοφώνου του Alpha News 95,5 Δράμας για το συγκριμένο θέμα  υποστήριζα και υποστηρίζω ότι «ο μόνος που πρέπει να πληρώσει για οποιαδήποτε παρέμβαση στις  γηπεδικές εγκαταστάσεις του σταδίου της Δόξας είναι ο Ερασιτέχνης και πως ο Γιάννης Μπύρος δεν πρέπει να ματώσει οικονομικά για αυτό, αν δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της Ερασιτεχνικής»

Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα όμως θεωρώ ότι θα κουράσω. Θα κλείσω με την εξής φράση:

«Η κατάρα της Δόξας είναι οι αυλοκόλακες-καλοθελητές του εκάστοτε προέδρου της. Αυτήν να φοβάστε !!!»