"Ναι μεν...αλλά" . Σε φουλ ρυθμούς για το φάκελο αδειοδότησης η Δόξα Δράμας.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Δόξας Δράμας, καθώς οι φήμες για αναδιάρθρωση της Β’ Εθνικής πληθαίνουν, γεγονός που ίσως οδηγήσει του δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής στην άνοδο.
Όλα καλά μέχρις εδώ, όμως οι φίλαθλοι της Δόξας πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος προς τη Β’ Εθνική δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα διότι πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμασθεί ο φάκελος αδειοδότησης όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του draminaspor.gr για την προετοιμασία του φακέλου, ο Γιάννης Μπύρος έχει εξουσιοδοτήσει «εν λευκώ» το νέο Γενικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Ιωσηφίδη ο οποίος τρέχει το θέμα συναντώντας μπροστά του καθημερινά τόσα προβλήματα όσα δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς, διότι εδώ και ένα χρόνο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα, με χορηγό τον Γιάννη Μπύρο είχε στόχο την άνοδο, στο θέμα της αδειοδότησης δεν είχε γίνει το παραμικρό. Απορίας άξιον είναι το γεγονός ότι ο κ. Μπύρος ξόδεψε τόσα χρήματα και στο θέμα των εγκαταστάσεων δεν πήγε ούτε 1€ !!!
Χαρακτηριστικό είναι  ότι ο κ. Ιωσηφίδης συναντά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεχώς νέα θέματα προς επίλυση γεγονός που καθιστά τη συμπλήρωση του φακέλου ένα πολύ δύσκολο έργο για το οποίο ο νέος Γενικός Διευθυντής της Δόξας εργάζεται μέρα νύχτα για την ολοκλήρωσή του, πάντα ενημερώνοντας άμεσα τον Γιάννη Μπύρο ο οποίος δίνει την έγκριση χωρίς δισταγμό για την επίλυση όλων των προβλημάτων και των ενεργειών που πρέπει να γίνουν.


Απαραίτητη διευκρίνιση: Επειδή ακόμη δεν αναρτήθηκε το δημοσίευμα και οι γνωστοί "καλοθελητες"-"αυλοκόλακες" ενημέρωσαν τον κ. Μπυρο ότι προσπαθούμε να τον πλήξουμε, θεωρώ αναγκαίο να γράψω ότι "φυσικά και δεν αναφερόμαστε σε αυτόν αλλά στη διοίκηση του Ερασιτέχνη η οποία από δικά της χρήματα δεν δαπάνησε τίποτα για έργα εντός του γηπέδου".