Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ I.P.A. Δράμας - Παλαίμαχοι ΚΑΟΔ


Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00΄ στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης», Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης», μεταξύ των ομάδων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Δράμας και των Παλαιμάχων του ΚΑΟΔ, προκειμένου να ενισχύσουμε οικονομικά οικογένεια συμπολιτών μας, όπου το πέντε (5) μηνών μοναδικό ανήλικο τέκνο τους, αντιμετωπίζει εκ γεννηθείς σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και υποβάλετε σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δύο θρύλοι του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με την ομάδα των Αστυνομικών, ενώ προσκλήθηκαν να συμμετέχουν και όλες οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Νομού Δράμας. 

Επιπλέον οι μικροί μας φίλοι που θα έρθουν στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους, ενώ θα μοιρασθούν από τους ίδιους αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.

Για τον ως άνω φιλανθρωπικό σκοπό εκδόθηκαν και διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης- εισιτήρια του 1 Ευρώ και όποιος Σύλλογος ή Φορέας θελήσει να βοηθήσει την προσπάθειά μας αυτή, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της IPA Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά τηλ. 25210 60040 και κιν. 6940435383.