Κ19: Αιγινιακός – Δόξα 0-5 !!!

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Κ19 των «μαυραετών». Παίζοντας εξαιρετικά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο συνέτριψε μέσα στο Αιγίνιο την ομάδα της Πιερίας με 5-0 !!! Χαρακτηριστικό της αξίας αυτής της νίκης είναι ότι την πρώτη αγωνιστική ο Αιγιανιακός κέρδισε την ομάδα της Καλαμαριάς με 2-1 που θεωρείται η πλέον ισχυρή ομάδα του βορείου ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Χρήστου Αθανασιάδη να μπαίνουν στα δύσκολα από πολύ νωρίς καθώς μόλις στο 5′ οι γηπεδούχοι κέδρισαν πέναλτι που τελικά απόκρουσε ο τερματοφύλακας Βεζυρίδης. Το σκηνικό της μεγάλης νίκης ξεκίνησε να στήνεται στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Αντωνιάδης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ....





Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα συνέχισε να σκοράρει. Στο 69΄και πάλι ο Αντωνιάδης, αυτή τη φορά με κεφαλιά, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και τα γκολ της Δόξας.  Δέκα λεπτά αργότερα, στο 69′, ο Κέντογλου αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοιφύλακα έκανε το 0-3. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τον Λυκίδη που είχε μπει σαν αλλαγή μερικά λεπτά νωρίτερα, να σκοράρει από πλάγια θέση για το 0-4 στο 83′. Το σκορ έκλεισε με την κεφαλιά του Ρούτση που στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 0-5 !!!

Η σύνθεση της Δόξας: Βεζυρίδης, Παπαγεωργίου, Γαλόπουλος, Χατζηδημητρίου, Παρακευάς, Πετρίδης, Τάσιος (74΄Γεωργιιάδης), Αντωνιάδης, Πούλας (62′ Ρούτσης), Κέντογλου (79′ Λυκίδης), Φιλιππίδης (86′ Προκοπίου).

Συγκινητική κίνηση σε Κασδοβασίλη
Πραγματικά η πιο μεγάλη στιγμή αυτής της μεγάλης επιτυχίας των μικρών «μαυραετών» ήταν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν σύσσωμη η ομάδα αφιέρωσε την νίκη στον γενικό αρχηγό της Αντώνη Κασδοβασίλη για να του απαλύνει τον πόνο από το χαμό του πατέρα του που κηδεύτηκε λίγες ώρες πριν τον αγώνα.  Μια κίνηση που συγκίνησε τόσο πολύ τον αγαπητό «κύριο Αντώνη» των παικτών της Δόξας που τον έκανε να δακρύσει…