Με πάθος θα παλέψουν οι Δραμινοί στην Νίκαια για το πολύτιμο διπλό.



    Το Σάββατο στις 18:00, στην Νίκαια θα παλέψουν οι Δραμινοί με τον Άρη και μετά την μεγάλη νίκη επί του Φιλίππου Βεροίας θέλουν μια ακόμη που θα τους οδηγήσει ψηλότερα και ασφαλέστερα στην βαθμολογία.
     Όλοι ξέρουν ότι θα παίξουν σε μια δύσκολή έδρα με μια ομάδα που έχει κερδίσει και τον Διομήδη εκεί και είναι έτοιμοι να παίξουν με σεβασμό στην ομάδα του Άρη αλλά σε καμιά περίπτωση με φόβο. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για παίκτες προπονητές και στελέχη της Δραμινής ομάδας να αποδείξουν ότι μπορούν να φέρουν βαθμούς και από εκτός έδρας παιχνίδια......



    Από την αποστολή θα απουσιάσουν ο ανέτοιμος Ιακωβίδης λόγω τραυματισμού – αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως στον Β΄ γύρο- ενώ αμφίβολος είναι και ο Κοβογλανίδης ο οποίος υποβάλλεται σε εντατικές φυσικοθεραπείες στον ώμο. 
    Η ομάδα αναχωρεί την Παρασκευή και θα καταλύσει ενόψει του αγώνα στην Γλυφάδα.
Ο διεθνής αριστερόχειρας της ομάδας Νίκος Καφαντάρης δήλωσε για τον αγώνα: Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο πέρα από τους δυο βαθμούς, έχουμε να αποδείξουμε πως χτίζουμε μια ομάδα συμπαγή και δυνατή να παίρνει αποτελέσματα και σε παιχνίδια εκτός έδρας. Μια δύσκολη έδρα ένα ματς ειδικών καταστάσεων θα το χαρακτήριζα πιστεύω πως θα κριθεί στο θέλω και στον χαρακτήρα των δυο ομάδων! Γίνονται πράγματα στην Δράμα και χτίζεται μια ομάδα με μέταλλο , μένει μόνο να το αποδείξουμε στο γήπεδο.   
Το γραφείο Τύπου.