Δελτίο τύπου Ορφέα Χωριστής

Ο Α.Σ. Ορφέας Χωριστής και οποιοσδήποτε τον εκπροσωπεί τουλάχιστον τα τελευταία 6 χρόνια που αποτελούμε διοίκηση ουδέποτε ασχολήθηκε με αντιπάλους ποδοσφαιριστές, αντίπαλες ομάδες, αντιπάλους οπαδούς. Είχαμε, έχουμε και θα διατηρήσουμε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με όλες τις ομάδες χωρίς αντιπαραθέσεις, χωρίς να μετρούμε το ιστορικό τους μέγεθος, την οικονομική τους δύναμη ή οτιδήποτε άλλο. Εάν για κάποιους αυτό αποτελεί αδυναμία τους δηλώνουμε πως δεν έχουμε το δικαίωμα έναντι των μελών και φίλων της ομάδας μας να σιωπήσουμε από εδώ και πέρα σε συμπεριφορές που αποσκοπούν στο να αδικήσουν και να υπονομεύσουν την ομάδα μας.
Με δεδομένα τα παραπάνω και με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου δηλώνουμε τα εξής:.....




Το Δ.Σ. του σωματείου μας αποφάσισε να καταθέσει έγγραφη καταγγελία στην ΕΠΣ Δράμας κατά των:
1.            κ. Καρανικόλα Κων/νου παρατηρητή του αγώνα γιατί επέδειξε ανοχή και πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του όσο αφορά το πάγκο των γηπεδούχων αλλά υπερβάλλων ζήλο όσο αφορά των δικό μας σε σημείο να τρομοκρατεί 15χρονα παιδιά που βρισκόταν εκεί, να μας απειλεί πως θα μας δείξει την Τετάρτη(;;) και θα τον παρακαλάμε.
2.            κας Κιάκου Γεωργίας νοσηλεύτριας για την υβριστική της συμπεριφορά εναντίον παικτών και παραγόντων της ομάδας μας πράξη που προσβάλει το σύνολο των νοσηλευτών της ΕΠΣ Δράμας που εκτελούν λειτούργημα από κάθε άποψη.
3.            κου Μαυρίδη Επαμεινώνδα ποδοσφαιριστή του Αγ. Αθανασίου για την υβριστική του συμπεριφορά εναντίον του προπονητή της ομάδας μας, παικτών και φιλάθλων μας, από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας όπου κακώς βρισκόταν καθώς δεν ήταν αναγραμμένος στο Φ.Α., πράξη που έμεινε ατιμώρητη καθώς κανείς από το  διαιτητικό τρίο ή τον παρατηρητή είδε ή άκουσε κάτι κι ας χρειάστηκε ο αδίκως αποβληθέν βοηθός προπονητής της γηπεδούχου ομάδας για να τον συγκρατήσει. Να συμπληρώσουμε πως στο συγκεκριμένο περιστατικό αποβλήθηκε επίσης αδίκως ο δικό μας προπονητής γιατί τόλμησε να απαιτήσει από την Α΄ βοηθό να πράξει τα αυτονόητα.
Εννοείται πως ο Διαιτητής και η Α βοηθός του συγκεκριμένου αγώνα δεν είναι αμέτοχοι ευθυνών μιας και η ανοχή τους και η κακή τους αγωνιστική παρουσία, με αποκορύφωμα την υπόδειξη ενός ανύπαρκτου πέναλτυ, αποτέλεσε την θρυαλλίδα που πυροδότησε αντιδράσεις και αντεγκλήσεις.
Θέλοντας να προλάβουμε του κακοπροαίρετους που μόνο λίγοι δεν είναι και τους γνωστούς γυρολόγους των καφενείων της πόλης μας δηλώνουμε πως περιβάλουμε με απόλυτη  εμπιστοσύνη τις Επιτροπές της ΕΠΣ Δράμας και αποδεχόμενοι πως η κρίση τους μπορεί να προκύψει μόνο από την ανάγνωση των Φ.Α. και της έκθεσης του παρατηρητή, τους υποβάλλουμε τις καταγγελίες μας με την συνοδεία του βίντεο ώστε να έχουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη, σίγουροι πως θα λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις που θα απηχούν στο περί δικαίου αίσθημα των φίλων της ομάδας μας.     
                                                                                               
                                                                                                                   Με Εντολή Δ.Σ.

                                                                                                            Αθανασίου Βασίλειος
                                                                                                                        Πρόεδρος