"Διπλό" για τα κορίτσια της Δόξας 2016

Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο και μετατρέποντας σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, τα κορίτσια της Δόξας 2016 έφυγαν από το Δημοτικό γήπεδο Αλεξανδρούπολης με την νίκη και σκορ 1-3.
Το σκορ άνοιξε για την Δόξα η Τσιγκοζίδου Θεοδώρα στο 27’λεπτό με πλασέ, έπειτα από έξοχη πάσα της Ναταλίας Σογκομονίδου. Το 0-2 έγινε με κτύπημα πέναλτι της Μπεζυρτζή Μαρίας στο 44’ λεπτό, ποινή που κέρδισε η Κολγκέκα Μέγκυ.
Στο δεύτερο ημίχρονο...




 η ομάδα του Α.Ο.Θράκης μείωσε σε 1-2 με την Δημακέα Θεοδώρα στο 73΄λεπτο που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας. Το τελικό 1-3 έγινε από την Παπακωνσταντίνου Σαπφώ στο 80’ λεπτό με κοντινό πλασέ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια από αριστερά της Σειρανίδου Κατερίνας.  Στο 86΄ λεπτό η Κολγκεκα Μέγκυ είχε δοκάρι.
Να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και την διοίκηση του Α.Ο.Θράκης για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΔΟΞΑ 2016:  ΚΟΛΚΕΚΑ ΙΩΑΝΝΑ –ΓΟΝΤΖΙΔΟΥ-ΤΣΙΓΚΟΖΙΔΟΥ(63’ΜΗΤΣΑ)-ΜΠΕΖΥΡΤΖΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗ-ΚΕΜΕΤΖΗ(60’ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ)-ΣΟΓΚΟΜΟΝΙΔΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΑΝΔΡΙΚΟΥ(73’ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)-ΚΟΛΚΕΚΑ ΜΕΓΚΥ-ΣΕΙΡΑΝΙΔΟΥ

Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ: ΖΗΤΣΗ-ΓΚΙΡΤΖΑΛΗ-ΜΑΝΔΑΛΗ-ΓΕΩΡΓΑΛΗ-ΜΑΤΟΣΙΑΝ-ΚΑΚΟΥΛΙΟΥ-ΝΙΛΤΣΑΚΑΚΗ-ΔΗΜΑΚΕΑ-ΝΤΕΔΙΦΟΥ-ΣΕΒΔΑΛΗ-ΚΑΡΓΙΩΤΗ-