ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄

    
Άρχισαν οι επιτυχίες. Τα πρώτα μετάλλια του Δραμινού συλλόγου.

Την Κυριακή 19/03/17 στα πλαίσια των Κολυμβητικών Αγώνων "ΕΘΝΙΚΟΣ 1927" στην Αλεξανδρούπολη, η παιδαγωγική και ποιοτική δουλειά του συλλόγου μας, εκτός από την αναγνώριση των 100 δραμινών οικογενειών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους έφερε και τις πρώτες διακρίσεις. Δύο αθλητές του τμήματος της Κολύμβησης έφεραν τα πρώτα μετάλλια στην ιστορία του Τμήματος Υγρού Στίβου. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην....





..... Ματίνα Ν. (3η θέση, 50μ πρόσθιο, κορίτσια) και τον Ηλία Κ. (3η θέση, 50μ. πρόσθιο, αγόρια). Συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Παπαδόπουλο Σάββα και στους προπονητές του κολυμβητικού τμήματος κ. Λάσκαρη Μαγδαληνή και κ. Τσιαβτάρη Μιχάλη.
    Συγχαρητήρια και τα μεγαλύτερα μπράβο δίνουμε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της 12 μελούς αποστολής για την προσπάθεια, το αθλητικό ήθος, την ευγενή άμιλλα και τα χαμόγελά τους.
    Το τμήμα Υγρού στίβου του συλλόγου (Κολύμβηση – Συγχρονισμένη Κολύμβηση) με δουλειά που βασίζεται σε υψηλού επιπέδου παιδαγωγικές αρχές πιστοποιεί πλέον και στον πιο δύσπιστο ότι βαδίζει σε σωστές βάσεις όχι μόνο για τις επιτυχίες του αλλά και για το ήθος των στελεχών  και των αθλητών-τριων του. Με αυτό σημαία και με σκληρή δουλειά θα συνεχίσει αθόρυβα τα επόμενα βήματά του που πάντα θα έχουν στόχο όλοι οι αθλητές-τριες να απολαμβάνουν την χαρά του υγρού στοιχείου.

Μπράβο σας ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙΑ. .