ΔΟΞΑ 2016-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-0





ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…..θα μπορούσε να είναι ο τίτλος  για την εμφάνιση και νίκη απέναντι σε μια ομάδα που «έριχνε» 6 και 8 γκολ σε κάθε αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής....




  Την περασμένη Κυριακή αλλά και όλη την χρονιά,  τα κορίτσια απέδειξαν και έδωσαν σε διάφορους παράγοντες και σε ολιγόψυχους προπονητές αλλά και σε "ειδικές ποδοσφαιρίστριες" μια απάντηση, ότι είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Για την ιστορία το 1-0 σημείωσε στο 41’Λεπτό η Τσιγκοζίδου Θεοδώρα με σουτ μέσα από την περιοχή και το 2-0 στο 80’λεπτό η Σειρανιδου Κατερίνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για την άνοδο στην Β΄Εθνική και να την ευχηθούμε καλή πορεία την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Να ευχαριστήσουμε επίσης...

.... την Ε.Π.Σ.Δράμας για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερως τον φροντιστή του γηπέδου αυτού για την άψογη συνεργασία.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΔΟΞΑ 2016:  ΚΥΣΣΙΔΟΥ –ΓΟΝΤΖΙΔΟΥ-ΤΣΙΓΚΟΖΙΔΟΥ(85’ΜΗΤΣΑ)-ΜΠΕΖΥΡΤΖΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗ-ΚΕΜΕΤΖΗ(89’ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΛΩΡΑ)-ΣΟΓΚΟΜΟΝΙΔΟΥ(53’ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ)-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΑΝΔΡΙΚΟΥ-ΚΟΛΚΕΚΑ ΜΕΓΚΥ-ΣΕΙΡΑΝΙΔΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: ΧΑΜΙΤΗ-ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ-PANCEVA(63΄ΚΩΤΤΑ)-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ-ΤΣΑΡΑΜΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΧΛΑ-ΒΑΜΠΟΖΙΑ-ΚΕΧΑΓΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ(46΄ΒΕΡΒΕΡΙΔΟΥ)-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ(46’ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ)