Στο Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαιρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας ο Αθανάσιος Κάπας. Ευχαριστήρια ανάρτηση στο Facebook.


Ευχαριστώ ολόψυχα όλες και όλους τους εκπροσώπους των σωματείων που με στήριξαν στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου 2018 και με αναδείξανε με υψηλό ποσοστό στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαιρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας όπου συμμετείχα για πρώτη φορά σ αυτές ως υποψήφιος.
Ωφείλω, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας......



Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα σύγχρονο λειτούργημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σωματείων μας, έτοιμο να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας. Η Ένωση μας , απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω εχέγγυα.
Εγω και όλη η οικογένεια της Γαίας Δράμας θα παλέψουμε για να κάνουμε την Ε.Σ.Πε. Θράκης- Ανατολικής Μακεδονίας ακόμα πιο δυνατή.
Ακολούθησε το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο για το νέο Δ.Σ., όπου έγινε ομόφωνα η κατανομή των αξιωμάτων:
Πρόεδρος: ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ Ειρήναρχος
Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Αθην.
Α.Ο. ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ
Γενικός Γραμματέας: ΞΕΝΟΥΔΑΚΗΣ Γεώργιος
Γ.Σ.Γ. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ
Ειδικός Γραμματέας: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Κων/νος
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ
Ταμίας: ΤΣΙΡΤΣΙΔΗΣ Γεώργιος
Γ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ
Μέλος :ΚΑΠΠΑΣ Αθανάσιος
Α.Σ. Γαία Δράμας
Μέλος: ΜΑΚΡΥΝΊΤΣΑΣ Δημήτρης
Α.Σ. ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ
Μέλος: ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ Θεόδωρος
Φοίνικας Αλεξανδρούπολης
Μέλος: ΜΙΧΕΛΗΣ Γεώργιος
Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ