Μεγάλο παιχνίδι με Ολυμπιακό το Σάββατο 18:00 στο Κραχτίδης.




    Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 το Σάββατο 3/11/2018 στις 18:00 αντιμετωπίζει στο Κραχτίδης για την Handball Premier  τον Ολυμπιακό  σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μια και ο αντίπαλος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
    Οι Δραμινοί όμως όπως και πέρυσι, θέλουν να βάλουν δύσκολα στον περυσινό πρωταθλητή με το μεγάλο ρόστερ και θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να κάνουν την μεγάλη έκπληξη. Θέλουν την βοήθεια των Δραμινών φιλάθλων ώστε να μπορέσουν να είναι στον ρυθμό του παιχνιδιού, ελπίζοντας σε κάτι περισσότερο από μια καλή εμφάνιση......




    Εκτός προπονήσεων είναι ο Petar Draskic ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στην μέση του και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις την Τετάρτη, ενώ ο Τερματοφύλακας μας και της Εθνικής Ανδρών Κώστας Γουργούμης θα ενσωματωθεί και αυτός την Τετάρτη μια και πήρε άδεια να ξεκουραστεί  από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.
    Ο προπονητής της ομάδας  Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε:
 Σεβόμαστε την ομάδα του Ολυμπιακού η οποία φέτος παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατή από πέρυσι με πολύ δυνατό ρόστερ και είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς όμως θέλουμε ακόμη μια φορά να δείξουμε ότι φέτος είμαστε καλύτεροι, και θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που θα μας βγει στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι θα είναι πολύ όμορφο και σίγουρα θα το παρακολουθήσουν πολλοί θεατές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στο πολύ δύσκολο έργο μας.

Το γραφείο Τύπου.