BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986




Θέλει να κοιτάξει στα μάτια τον Διομήδη Άργους

    Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 την Τετάρτη 18:00 αντιμετωπίζει  για την Handball Premier στο Άργος  τον Διομήδη  σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μια και ο αντίπαλος προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Το παιχνίδι γίνεται Τετάρτη λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Άργους.
    Μετά την πικρή γεύση  που άφησε η ισοπαλία στον εκτός έδρας αγώνα στην Θεσσαλονίκη με τον Φοίβο οι Δραμινοί δεν έχουν πολύ χρόνο να σκεφθούν το χθες.....




 Κρατούν τον πολύτιμο για την συνέχεια εκτός έδρας βαθμό και  την Τρίτη ξεκινούν το μεγάλο αυτό ταξίδι έχοντας πάντα στο μυαλό τους ένα θετικό αποτέλεσμα. Με σεβασμό  μεν στον Διομήδη αλλά χωρίς φόβο θέλουν πολύ να παίξουν καλύτερα ώστε με τον χρόνο να υπάρξει η ενσωμάτωση και των νέων παικτών ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο.  Το καταπληκτικό διάστημα από το 35΄μέχρι το 55΄του αγώνα στην Θεσσαλονίκη δίνει κουράγιο και πίστη στην ομάδα ότι παρόλα τα προβλήματα θα κατορθώσει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια με υψηλή ποιότητα.
   Πολύ πιθανόν όμως η ομάδα δεν θα έχει τον Καφαντάρη, αμφίβολος είναι και ο Κοτσαμαρίκογλου ενώ ενοχλήσεις έχουν οι Τουνγκελίδης, Κοβογλανίδης και ο Θωμίδης από τον αγώνα στις Συκιές. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αθηναίοι κκ Σκλαβενίτης , Κουτός.
Το γραφείο Τύπου.