Ο Γουργούμης στην Εθνική Ανδρών για το EURO 2020 και ο Αρμάντο Σίνα στην Εθνική Παίδων σε φιλικό με Σερβία. Πλήγμα για την ομάδα η απόσπαση του Κουρουτζίδη στην Αθήνα, αναζητούν λύση παραμονής του στην Δράμα.



    Ο Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986 όπως είναι γνωστό έχει διακοπή στο πρωτάθλημα μέχρι 3 Νοέμβρη όπου θα αντιμετωπίσει στο Κραχτίδης τον Ολυμπιακό.
    Στην Εθνική Ανδρών κλήθηκε ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Δραμινής ομάδας Κώστας Γουργούμης ο οποίος θα απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι 28 Οκτωβρίου όπου η Εθνική στα πλαίσια των προκριματικών για το EURO 20 θα αντιμετωπίσει την Π.Γ.Δ.Μ. στην Κοζάνη.....


 
   Στην Εθνική παίδων κλήθηκε και ο Αρμάντο Σίνα ο οποίος στο διάστημα 24-28/10 θα συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας Παίδων με την αντίστοιχη της Σερβίας.
   Ανήσυχοι όλοι στην ομάδα από την ξαφνική απόσπαση του φορμαρισμένου Βασίλη Κουρουτζίδη. Οι Δραμινοί πιστεύουν ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση ώστε ο Δραμινός Διεθνής να παραμείνει στην Δράμα. 
   Από την Σερβία επέστρεψε ο Petar Draskic ο οποίος πήρε μια εβδομάδα άδεια προκειμένου να αποκτήσει βίζα αλλά και να ξεκουραστεί λόγω της 20ήμερης διακοπής και ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
    Ευτυχώς μικρός ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Κοτσαμαρίκογλου μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή του και έτσι ο πολύτιμος Δραμινός παίκτης πολύ σύντομα θα είναι υπό τις οδηγίες του προπονητή του.
Το Γραφείο Τύπου