Δελτίο Τύπου - Φιλικός Αγώνας Βετεράνων στην Βέροια


Το Σάββατο 06/10/2018 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας, το σωματείο μας συμμετείχε σε φιλικό αγώνα βετεράνων χειροσφαίρισης, μετά από πρόσκληση του αντίστοιχου σωματείου της Βέροιας. Η αποστολή αποτελούμενη από δέκα -10- βετεράνους αθλητές, ταξίδεψε αυθημερόν στην πόλη της Βέροιας, όπου αγωνίστηκε για δύο 20λέπτα και τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 18-14. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και οι θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες το απόλαυσαν πραγματικά. Τον αγώνα κάλυψε το siteVERIANET.GR”, και πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο link  https://www.verianet.gr/post/66808-palaimaxoi-beroias-kai-dramas-se-mia-anametrhsh-gemath.
Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα οι βετεράνοι και των δύο ομάδων......






 παρακολούθησαν από κοινού στις κερκίδες του γηπέδου τον αγώνα της HANDBALL PREMIER μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του Διομήδη Άργους, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άργους.
Η άριστη φιλοξενία από τους Βετεράνους της Βέροιας ολοκληρώθηκε με κοινό γεύμα των δύο ομάδων στην ταβέρνα «Φλαμουριές», όπου οι αθλητές διασκέδασαν και συζήτησαν για μελλοντικές δράσεις των σωματείων. Όπως ήταν αναμενόμενο συμφωνήθηκε και ο επόμενος φιλικός αγώνας στην πόλη της Δράμας.
Ευχαριστούμε θερμά τους Βετεράνους της Βέροιας, τους Δ. Καρολίδη και Σοφία Βέϊου από το “VERIANET.GR”, καθώς και τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των αθλητών.
Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Βετεράνοι Βέροιας: Μίχος Γιώργος, Μαυρίδης Δημήτρης, Μεταξάς Γιώργος, Ζιώγας Σωτήρης, Τσολοτζίδης Θανάσης, Πρωτόγερος Ηλίας, Ξυλογιάννης Γιώργος, Δομπρής Ανέστης, Τριγώνης Γρηγόρης, Νικολαΐδης Διονύσης, Μπουγιάκας Γιώργος, Γκιλιόπουλος Γιάννης.
Βετεράνοι Δράμας: Χατζηνικολάου Στέφανος, Βελλίκης Περικλής, Σαπανίδης Παναγιώτης, Μπαρουξάκης Ελευθέριος, Καραγιάννης Ε. Γεώργιος, Τάσιου Δημήτρης, Καραγιάννης Λ. Γεώργιος, Ηλιάδης Σάββας, Νέλκος Δημήτριος, Αχτσαλωτίδης Λάζαρος.


Δράμα, 07 Οκτωβρίου 2018



Ο Πρόεδρος
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Στέφανος



Ο Γεν. Γραμματέας
ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης