ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ HANDBALL PREMIER


Στην Αθήνα με τον Πανελλήνιο Γ.Σ. σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την συμμετοχή στα Play out.

      Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν οι Δραμινοί προκειμένου να αντιμετωπίσουν στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής το Σάββατο 18:00 στην Κυψέλη τον Πανελλήνιο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει  την συμμετοχή του Χιλιώτης Δράμα 1986 στα πολυπόθητα play out......




     Μετά την ήττα από τον Δούκα όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά και είναι αποφασισμένη για μια νίκη μέσα στον Πανελλήνιο που θα τους οδηγήσει στα play out αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος εφόσον δεν συμβούν θαύματα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
    Πλήρης αναμένεται να κατεβεί η Δραμινή ομάδα(ο Κοβογλανίδης ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του) και ο Σάκης Βαλαβάνης με τον Στέφανο Χατζηνικολάου βλέπουν τους παίκτες τους να προσπαθούν και να θέλουν να βγάλουν αντίδραση προκειμένου να φτάσουν στον πρώτο μεγάλο στόχο τους που είναι τα play out.
   Η ομάδα παρόλο που μπήκε στον μαραθώνιο της Handball Premier χωρίς προετοιμασία,  αντιμετώπισε ανέτοιμη στην Δράμα στον Α΄ γύρο όλες τις υποψήφιες για υποβιβασμό ομάδες, στην συνέχεια κατάφερε να πάρει 5 βαθμούς και ελπίζει ότι το Σάββατο θα φτάσει στους 7  κάτι που στην αρχή του πρωταθλήματος φάνταζε πολύ δύσκολο.