Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ οι Αμαζόνες Δράμας, πριν την διακοπή λόγω Πάσχα. Κλήσεις στην Εθνική Γυναικών για τις Παπαδοπούλου, Καραπέτσα και Χατζηνικολάου και στην Εθνική Κύπρου για τις Νεοφύτου και Βασιλείου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία των Αμαζόνων, για το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας να γίνεται κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Η Δραμινή ομάδα μετά την σπουδαία νίκη επί της Καρδίτσας θέλει να δώσει συνέχεια με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, λίγο πριν το κενό λόγω Πάσχα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ισοβαθμεί με τις Ελπίδες Καρδίτσας, μετά την ήττα από τον Άρη δεν έχει άλλα περιθώρια......




 για απώλειες, γεγονός που αυξάνει την δυσκολία του αγώνα. Εμπόδια για τον τεχνικό Φιλίππου Σπύρο υπάρχουν για ακόμα μία αγωνιστική, καθώς Φωτιάδου, Χατζηνικολάου και Βασιλείου συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και προσπαθούν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Ενώ η απουσία της Μπαμπαλή συνεχίζεται ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Χατζηχαριστού από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την εγχείρηση της.
Στο ευχάριστο κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας ήρθαν να προστεθούν και οι  πολλαπλές κλήσεις στις Εθνικές ομάδες.
Συγκεκριμένα, για την Εθνική Γυναικών επιλέχθηκαν οι Παπαδοπούλου Αναστασία, Καραπέτσα Δήμητρα και Χατζηνικολάου Δέσποινα για τις προπονήσεις και τα φιλικά που θα γίνουν από τις 2 έως 5 Απριλίου στην Λάρισα. Η αρχηγός και βαρόμετρο της ομάδας Παπαδοπούλου αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της γαλανόλευκης με αξιοζήλευτη διαδρομή στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ Καραπέτσα και Χατζηνικολάου παρά το νεαρό της ηλικίας τους πήραν προαγωγή από την under 19, και η παρθενική αυτή κλήση αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα τους. Και οι δύο επανήλθαν φέτος μετά την άτυχη περσινή τους χρονιά σε υψηλές πτήσεις, με την 18χρονη Καραπέτσα να δίνει λύσεις και να διακρίνεται σε διαφορετικές θέσεις της ενδεκάδας και την 19χρονη δεύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος Χατζηνικολάου να εντυπωσιάζει με το ταλέντο της. 
Επίσης, στην Εθνική Κύπρου επιλέχθηκαν οι Νεοφύτου Χαρά και Βασιλείου Κυριακή. Οι οποίες από 2 έως 4 Απριλίου θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις και φιλικό αγώνα με τα χρώματα της Εθνικής Γυναικών της Μεγαλονήσου. Επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειες και των δυο ποδοσφαιριστριών, με την μεν Νεοφύτου να έχει σταθερά πολύ καλή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα τόσο ως ακραία μπακ αλλά φέτος και ως αμυντικός μέσος και την δε Βασιλείου να κάνει την πιο παραγωγική χρονιά της από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. 
Αυτές οι κλήσεις προσθέτουν άλλη μια διάκριση και αποτελούν τιμή για τον Σύλλογο της Δράμας και μια επιβράβευση για τη δουλειά των παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστριών. 

Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας