«Χρυσώνει» τους παίκτες της Δόξας, ο Γιάννης Μπύρος!



Συγκλονιστική ομιλία είχαμε σήμερα το μεσημέρι, στα αποδυτήρια της Δόξας, από τον Γιάννη Μπύρο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για την ομάδα και την αμέριστη στήριξή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Προέβηκε στην εξαγγελία υψηλού πριμ στους παίκτες, με σκοπό να φθάσουν το σύλλογο όσο ψηλότερα μπορούν.

Αναλυτικά ο κ. Μπύρος τόνισε:
«Στο χέρι σας είναι να πάρετε μέσα στους επόμενους δυόμιση μήνες 132.000€, πέραν των συμφωνηθέντων. Αυτό θα γίνει καθώς θα χρηματοδοτήσω τη νίκη με 12.000€ και την ισοπαλία με 4.000€, αρχής γενομένης από την Κυριακή. Οπως καταλαβαίνετε εάν σημειώσετε 11 νίκες, θα μοιραστείτε το ποσόν που σας προανέφερα. 
Η επιθυμία μου είναι να πράξετε το απόλυτο μέχρι τη λήξη της σεζον και να πάρετε όλα τα χρήματα. Ωστόσο, το τι ταμείο θα γίνει στο τέλος, είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υπόθεση.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία την Κυριακή. Η επιθυμία μου είναι να έρθω στα αποδυτήρια την Τρίτη το πρωί, με ένα δωράκι 12.000€, για να τα μοιραστείτε. 
Και για να ξέρετε, εγώ σαν Μπύρος δεν συμβιβάζομαι με τα χρήματα που δίνει η ισοπαλία. Πόσο μάλλον στο να μην πάρω τίποτα, όταν βλέπω ότι υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις!
Μιλώ επί προσωπικού, για να επιστήσω την προσοχή σας στο να μην συμβιβάζεστε με τα ελάχιστα, αλλά με τα περισσότερα που μπορείτε να πάρετε και να προσπαθείτε με παρρησία για αυτό.
Είστε καλοί ποδοσφαιριστές, δείξτε την αξία σας στο γήπεδο και ο πρόεδρος είναι στο πλευρό σας!»