ΔΡΑΜΑ ’86 – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 19-31

Η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια των παικτών της Δράμας έφερε την ήττα στην αναμέτρηση με την ομάδα ΑΣΕ Δούκα κατά την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Φυσικά οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια την νίκη, ωστόσο αυτή θα μπορούσε να είχε μικρότερο εύρος στο τελικό αποτέλεσμα.....



Παρότι στο ξεκίνημα του αγώνα η Δράμα 86 με εκτελεστή τον Κοτσαμαρίκογλου από τα πίβοτ προσπάθησε να παλέψει το παιχνίδι, άντεξε μέχρι το 14’ όπου το σκορ ήταν 6-6. Από εκεί και πέρα οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων με πρωταγωνιστή κυρίως τον Μπάγιο από την δεξιά πλευρά, παράλληλα με τις χαμένες ευκαιρίες των δραμινών, άνοιξαν την διαφορά που έφτασε στο ημίχρονο στα έξι τέρματα. Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην συνέχεια. Η διαφορά έφτασε στα δώδεκα γκολ λίγο πριν το 50’ και έτσι διατηρήθηκε μέχρι το τελικό 19-31.
Διαιτητές: Ουζούνης, Παρασκευούδης Δίλεπτα: 4-5 Πέναλτι: 4/4-3/4
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-4, 6-7, 6-10, 9-12, 9-15 (ημ.), 9-17, 11-18, 12-20, 13-22, 15-27, 19-31
ΓΣ ΔΡΑΜΑ ’86 (Σάκης Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Βάκκας, Χαϊτίδης 1, Κοβογλανίδης 2, Κοτσαμαρίκογλου 3,  Κουρουτζίδης 1, Τουνγκελίδης 6, Βουλγαράκης 1, Παπάζογλου, Γιαννακόπουλος, Τσιτσίγκος, Αντάμοβιτς 5, Κουρτίδης, Θωμίδης, Παγωνίδης, Τσεπίδης.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κώστας Μπούνας): Μωραϊτης 8, Τόμπρος, Παπαπούλιος 3, Γκέρτσος, Νομικός 1, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 2, Μπάρμπας, Ντούνης, Μπάγιος 7, Ζιβούλοβιτς 3, Τζανιδάκης 1, Ζαφειράκης, Κολαύτης, Κεδέρης 6

Δηλώσεις:

Βαλαβάνης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι εν όψει Πανελλήνιου»

Στην ανωτερότητα του Δούκα, καθώς και στο ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΓΣ Δράμα ’86, Σάκης Βαλαβάνης.
Η ομάδα της Δράμας έχασε με 31-19, αλλά τα σημαντικά έπονται στην επόμενη αγωνιστική και στον αγώνα με τον Πανελλήνιο, στην προσπάθεια για παραμονή στην Handball Premier.
«Περιμέναμε το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς. Ο Δούκας παρουσιάστηκε διαβασμένος, είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον τερματοφύλακα, έβγαλε γκολ στον αιφνιδιασμό, δεν μας άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Η νίκη του ήταν δίκαιη» είπε ο Βαλαβάνης στην ΕΡΤ3 και στον Άκη Ιωακείμογλου και συνέχισε. «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στη χρονιά, με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ο Πανελλήνιος μπορεί να μην έχει βαθμό, αλλά παραμένει επικίνδυνος. Θα δουλέψουμε και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, για να δούμε εάν θα γίνουν πλέι άουτ για την παραμονή».
«Σπανίζει να παίζεις σε τόσο όμορφο γήπεδο»
O προπονητής του ΑΣΕ Δούκα Kώστας Μπούνας είχε κάθε λόγο να χαμογελά στο τέλος, ενώ στις δηλώσεις του στην ΕΤ3 έκανε ειδική αναφορά και στο «Κραχτίδης», την έδρα της δραμινής ομάδας:«Σπανίζουν στην Ελλάδα τόσο όμορφα γήπεδα, όπως της Δράμας και ευχαριστιέσαι να αγωνίζεσαι σε αυτό, ευχαριστούμε την ομάδα της Δράμας για την άψογη φιλοξενία της» σημείωσε ο τεχνικός του Δούκα, και συμπλήρωσε «Όλα πήγαν όπως είχαμε σχεδιάσει. Παρά τις απουσίες θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη όσο πιο γρήγορα, όπως κι έγινε, έτσι ώστε να παίξουν όλοι οι παίκτες και να ξεκουραστούν κάποιοι πάνω στους οποίους είχε πέσει αρκετό βάρος τον τελευταίο καιρό. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες».
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΑΕΚ-Φοίβος Σ.   32-21
Φίλιππος Β. –Ολυμπιακός            27-26
Αερωπός –ΧΑΝΘ             36-30
Καματερό-ΠΑΟΚ             20-35
Διομήδης-Πανελλήνιος                24-20
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ      36
2.Π.Α.Ο.Κ            35
3.ΑΕΚ    31
4.Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ   29
5.ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ    28
6.ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ      21
7.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ     20
8.ΧΑΝΘ                14
9.ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ          11
10.Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ     10
11.ΓΣ ΔΡΑΜΑ 1986          5
12.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.   0


Πηγή: sportdrama.gr