ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι από τις καθαρότερες και οικονομικά εύρωστες ομάδες της football league. Βασικό της μέλημα ήταν, είναι και θα είναι, η ευκρινής εικόνα της στο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, χωρίς περιστροφές, υπεκφυγές και υπονοούμενα.
Αυτή εξάλλου, είναι η γραμμή που έχει χαράξει ο ιδιοκτήτης της Γιάννης Μπύρος. Και μάλιστα οι εντολές του προς τα στελέχη μας είναι σαφείς και δεν επιδέχονται εναντίωσης.
Με περίσσιο θράσος λοιπόν, η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου προέβη σε ανήθικους χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου μας, ενός ανθρώπου που δείχνει καθημερινά ότι βασικό του μέλημα είναι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Άλλωστε, το ήθος και η ταπεινότητα που τον διακρίνει είναι γνωστά σε όλους τους φιλάθλους.
Εάν η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είναι νομότυπη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, δε μπορούμε να ανεχθούμε.....





 πράξεις και τακτικές με ιδιοτέλεια, που προσβλέπουν σε καταστρατήγηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, την οποία έχει υπογράψει.
Δε νοείται ομάδες, των οποίων η ασφάλεια προσβάλλει το αθλητικό πνεύμα στη φυσούνα, να εμφανίζονται τιμητές των πάντων και να μιλούν για ηθική και υπερηφάνεια.
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλει να υπάρχει απόλυτη ισονομία απέναντι σε αυτά που έχουμε προσυπογράψει όλες οι ομάδες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοργανώτρια αρχή και την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ όπως πράττουμε έναν αιώνα τώρα, θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν...