Πρόδρομος Μηνασίδης: Ο ποδοσφαιριστής που έκανε μεταγραφή στα 72 του χρόνια, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ !!!!




Η μεταγραφή και η επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους του 72χρονου, αειθαλή ποδοσφαιριστή Πρόδρομου(Μάκη) Μηνασίδη,  αποτελεί αναμφισβήτητα ένα γεγονός άξιο ίσως και για αναφορά στο ρεκόρ Γκίνες.
 Στις 15/01/2018 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας εξέδωσε νέο Δελτίο Ατομικών Στοιχείων για λογαριασμό του Άρη Μικροχωρίου ο οποίος ενσωμάτωσε στη δύναμή του τον Μάκη Μηνασίδη ο οποίος γεννήθηκε στις 25/02/1946.
Ο κ. Μηνασίδης, που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 72α γενέθλιά του, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για όλους εκείνους που με το πέρασμα των χρόνων εγκαταλείπουν  τη διάθεση για ζωή. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συνομηλίκων του, αντί να γυρνά στα καφενεία και στα ΚΑΠΗ (και αυτά χρειάζονται) γυμνάζεται ανελλιπώς, σε καθημερινή βάση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιήσει και την επίσημη επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους με τα χρώματα του Αρη Μικροχωρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μηνασίδης, το 2005....




..... είχε βραβευθεί από τον Σύνδεσμο Προπονητών Δράμας διότι σε ηλικία, τότε, 60 ετών αποτελούσε τον μεγαλύτερο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΠΟ.
Ο Πρόδρομος Μηνασίδης υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υποστράτηγου. Ήταν μέλος της ομάδας του Εδεσσαϊκού την περίοδο 1965-1966, από όπου και κατάγεται. Έχει αγωνισθεί σε πάρα πολλές ερασιτεχνικές  ομάδες (περισσότερες από 13).