ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL




Με τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στις 18:00

     Τον Διομήδη Άργους αντιμετωπίζει ο Χιλιώτης Δράμα 1986 το Σάββατο στις 18:00 στο ΑΠΚ ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ. Η δραμινή ομάδα μετά από την ήττα στο Καματερό θέλει να παρουσιαστεί όσο γίνεται ανταγωνιστική στο γήπεδο και να αποδείξει ότι ο αγώνας στο Καματερό είναι μια παρένθεση στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Ο Διομήδης κατεβαίνει πλήρης στην Δράμα με τον νεοαποκτηθέντα Γερμανοκροάτη Σάτον και είναι το φαβορί για το παιχνίδι. Από την άλλη.....






 οι Δραμινοί πλήρεις και αυτοί με όλους τους στρατευμένους χωρίς άγχος ψάχνουν ένα καλό παιχνίδι που θα τους δώσει βαθμούς από τις ομάδες της 1ης εξάδας. Πάντως όπως και να έχει η παραμονή θα παιχτεί στο τέλος και ερωτηματικό παραμένει αν θα παιχτεί με η χωρίς πλεονέκτημα έδρας.
Από την άλλη εβδομάδα ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ομάδας και οι στρατευμένοι οι οποίοι μετατίθενται στο ΑΣΑΕΔ κάτι που κάνει αισιόδοξο τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη στην προσπάθειά του να βελτιώνεται η ομάδα με τον χρόνο και να παρουσιαστεί ισχυρή την κρίσιμη στιγμή των PLAY OUT.
Κοπή Βασιλόπιτας
    Την Κυριακή στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου Δημαρχείου Δράμας ο σύλλογος θα κόψει την βασιλόπιτά του και καλεί όλους τους αθλητές-τριες, στελέχη, μέλη και όλους τους φιλάθλους της Δράμας να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Το γραφείο τύπου.