ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΡΤ 2 ΤΟ ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ1986

Την Παρασκευή δοκιμάζονται οι Δραμινοί 17:15 στο Καματερό.
Απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2.

    Αναχωρεί την Πέμπτη η αποστολή του Χιλιώτης Δράμα 1986 για την Αθήνα  προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής τον ΓΑΣ Καματερού  σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την υπόθεση παραμονή στην Handball Premier.  
   Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο  αλλά η Δραμινή ομάδα.....




 με μοναδικό αμφίβολο τον Κουρτίδη αισιοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και θα την δώσει πλεονέκτημα έδρας στα Play out.  
    Η Δραμινή άμυνα θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού και εκτός των Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδη που είναι οι καλύτεροι αμυντικοί παίκτες  θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους στην άμυνα και οι υπόλοιποι μαζί με τους τερματοφύλακες που είναι πολύ μεγάλα ταλέντα και το έχουν αποδείξει σε πολλά παιχνίδια.  Παίκτες και προπονητές για μια ακόμη φορά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μια και παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία να μπουν οι βάσεις για την παραμονή της ομάδας.
    Άθλος θεωρείται από τους ειδικούς του αθλήματος το ότι η Δραμινή ομάδα ξεπέρασε μεγάλες δυσκολίες, πήρε βαθμούς παρόλο που μπήκε την τελευταία στιγμή στην Handball Premier και έχει από κάτω στην βαθμολογία  δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία στο άθλημα. Όλα αυτά οφείλονται στην συνοχή και στην ομοιογένεια των παικτών καθώς επίσης στην σκληρή δουλειά υπομονή και ήθος που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα με τους προπονητές τους. Ο κόσμος το βλέπει αυτό, το αναγνωρίζει και για αυτό τους στηρίζει εντός αλλά και εκτός έδρας.

   Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή στις 17:15 από την ΕΡΤ2