Σε σεμινάριο για Προπονητές τερματοφυλάκων στο Brzeg της Πολωνίας ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Μαζί με τον Ανέστη Ιατρού
Από  3 έως 6 Ιουνίου ο δραμινός προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Γεωργιάδης βρέθηκε εε ένα από τα καλύτερα σεμινάρια για προπονητές τερματοφυλάκων, το IGCW (International Goalkeeper Coaching Workshop) το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Brzeg της Πολωνίας. Σε αυτό συμμετείχαν προπονητές τερματοφυλάκων από όλο τον κόσμο και όσοι το παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν στην αίθουσα διδασκαλίας την φιλοσοφία των ομιλητών επάνω στην θέση και την εκπαίδευση του τερματοφύλακα,όπως και να παρακολουθήσουν την πρακτική εκπαίδευση που έγινε στο γήπεδο.
Στο σεμινάριο μίλησαν στην αίθουσα και παρουσίασαν στο γήπεδο προπονητές συλλόγων όπως:..






Jose Sambade-Fulham
Daniel Correia-Porto
Ebbe Trautner-Red Bull Leipzig
Rene Stam-Ajax
Miguel Miranda-Sporting lisbon
Olivier Ossowski-Bayer Leverkusen
Serge Van De Ban-Arsenal
Goran Boromisa-Dinamo Zagreb
Marek Dragosz-Poland
Στο σεμινάριο βρέθηκαν και Έλληνες  Προπονητές τερματοφυλάκων όπως ο Γιώργος Σκιαθίτης(ΠΑΟΚ), ο Γιώργος Φουσεκης(ΑΕ Λάρισας) και ο επίσης Δραμινός  προπονητής τερματοφυλάκων  Ανέστης Ιατρού.
Ο Γιάννης Γεωργιάδης έχει δουλέψει σε επίπεδο  Β και Γ εθνικής στις ομάδες , ΑΠΣ Ζάκυνθος, ΑΕΛ Καλλονής, Ορφέα Ελευθερούπολης και Παλαιοχωρα Χανίων.
Έχει συνεργαστεί με τον Μαροκινό προπονητή Khalid Karama, τον Ιταλό Gianluca Colonnello, τον Σέρβο Vanja Radinović και τους καταξιωμένους Έλληνες Δημήτρη Μαγγαφινη, Γιώργο Βαζακα και Δημήτρη Γαβαλα.
Μαζί με τον Jose Sambade-Fulham


Μαζί με τον Daniel Correia-Porto


Μαζί με τον Γιώργο Σκιαθίτη



Μαζί με τον Rene Stam-Ajax