Η απάντηση του Προέδρου της ΕΠΣΔ στα σενάρια που κυκλοφορούν για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.


Με ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη πληροφορούμαστε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από διάφορα σωματεία της δύναμής μας, ώστε να συγκεντρωθούν υπογραφές για τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την αναδιάρθρωση των κατηγοριών από το προσεχές, κιόλας, πρωτάθλημα.
Δυστυχώς όμως μαθαίνουμε ότι προκειμένου να πεισθούν αυτά τα σωματεία χρησιμοποιούνται ασαφής λεπτομέρειες, ακόμη και ψευδή στοιχεία,  σχετικά με το ποια θα είναι η προτεινόμενη σύσταση των κατηγοριών.
Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι όλα αυτά υποκινούνται από συλλόγους που φέτος βρέθηκαν «εκτός στόχων» και μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλουν να «σώσουν την παρτίδα».
Μέσα όμως στον πανικό τους ξεχνούν να πληροφορήσουν τα σωματεία που προσεγγίζουν ότι για να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή της τρέχουσας προκήρυξης με την οποία ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα και θα διαμορφωθούν  τα επόμενα, χρειάζεται απαραίτητα η έγκριση της ΕΠΟ, κάτι που δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Οι επίδοξοι «εξυγιαντές»  του δραμινού ποδοσφαίρου έπρεπε να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια τουλάχιστον στα μέσα της περιόδου όταν θα υπήρχε και ο χρόνος και η δυνατότητα να ζητηθεί η αυτή η έγκριση.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι εντός του αριθμού των σωματείων που ξεκινούν αυτή τη διαδικασία είναι μόνο τρία σωματεία της Α’ Κατηγορίας !!!
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στα σωματεία της ΕΠΣ Δράμας ότι η διοίκησή μας σκέφτεται και πράττει σύμφωνα με το νόμο και με μόνο γνώμονα το συμφέρων των συλλόγων που εκπροσωπούμε και για το λόγο αυτό κάθε Αύγουστο, πριν την έκδοση των συμπληρωματικών προκηρύξεων κάθε κατηγορίας (για την άνοδο και τον υποβιβασμό) ζητάμε τις γνώμες τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ


Γιώργος Χατζησαρόγλου.