΄΄Τέλος΄΄ ο Κασδοβασίλης από τη Δόξα Δράμας. Οι ΄΄διώκτες΄΄ του Ιωσήφιδη δεν τα κατάφεραν για μια ακόμη φορά !!!

Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται εδώ και 1,5 χρόνο, ο Γενικός Διευθυντής της Δόξας Δράμας Νίκος Ιωσηφίδης, έμεινε για μια ακόμη φορά ΄΄ζωντανός΄΄ καθώς οι διώκτες του δεν κατάφεραν να πείσουν τον Γιάννη Μπύρο ότι αυτός (!!!!) ευθύνονταν για το ΄΄φιάσκο΄΄ του ΄΄Κλεάνθης Βικελίδης΄΄.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν χθες μέσω facebook ο Γιάννης Μπύρος πήρε την απόφαση να ΄΄τελειώσει΄΄ τον Αντώνη Κασδοβασίλη από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του συλλόγου ενώ με ανακοίνωση που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες, ο μεγαλομέτοχος, θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το μέλλον τον Μαυραετών και την διοικητική αναδιάρθρωσή τους.

Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο και γενικά στη ζωή, υπάρχουν πληροφορίες που δημοσιεύονται και πληροφορίες που δεν μπορούν να δημοσιευθούν. Και στη Δόξα Δράμας.....υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που ο ιστορικός του μέλλοντος ελπίζουμε να αναδείξει !!!

Υπομονή λοιπόν..... 


Η επίσημη ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Κασδοβασίλη, τον οποίο ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε μέχρι τώρα στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Επίσης, ο Νίκος Ιωσηφίδης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στην ομάδα».


Σύμφωνα με πληροφορίες, από πηγές προσκείμενες στην ομάδα

για την περίπτωση Κασδοβασίλη:

Ως γενικός αρχηγός, αλλά και ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο, ειδικά στην αναμέτρηση με τον Άρη που ήταν τιμωρημένος ο τεχνικός διευθυντής και ήταν στην εξέδρα, γνωρίζει τα πάντα για τους παίκτες, γιατί είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, πάει το φύλλο αγώνος τους διαιτητές και λοιπά. Έπρεπε λοιπόν να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τη στιγμή που ο προπονητής σήκωνε τον έκτο παίκτη για αλλαγή.
Πράγματι ο Αντώνης ως ποδοσφαιριστής της Δόξας, αλλά και από τις θέσεις που έχει διατελέσει έχει προσφέρει στην ομάδα, την αγαπάει και το σεβόμαστε.
Για την αποχώρηση από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ιωσηφίδη:

Ο Ιωσηφίδης μίλησε με τον πρόεδρο και του είπε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον προπονητή διότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε ο Μπύρος να τον έχει μαζί του και να βοηθήσει από διοικητικό πόστο στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, επειδή έχει προσφέρει στο σύλλογο.
Επίσης ένας ακόμη λόγος που Ιωσηφίδης δεν ήθελε να πιεστεί πλέον, με την καθημερινή εντρύφηση του στα αγωνιστικά της ομάδας, είναι και ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο δίμηνο.