ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ '86 21-25

Η Χιλιώτης Δράμα '86 πέρασε από το κλειστό της Κυψέλης, επικρατώντας με 25-21 του Πανελληνίου για την 21η αγωνιστική της Handball Premier και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στα πλέι ουτ. Το παιχνίδι ήταν καλό ανάμεσα στις δύο ομάδες που ήθελαν τους βαθμούς της νίκης και μέχρι το 55΄ο λεπτό οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ.
Στο τελευταίο τετράλεπτο της αναμέτρησης, ο Πανελλήνιος έκανε κάποια λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Δράμα ’86, και κατάφερε να πάρει το «διπλό» με 25-21.
Από την ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη ξεχώρισε.....




..... ο Αντάμοβιτς ο οποίος σημείωσε επτά τέρματα, ενώ από τον Πανελλήνιο ο Κολιούλης επίσης με 7 γκολ.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 6/6-3/4.
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-8, 5-10, 7-12, 10-12 (ημίχ.), 12-13, 14-15, 16-16, 18-20, 19-22, 21-25
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σπύρος Μπαλωμένος): Παζάρογλου, Κολιούλης 7, Ζαφείρης, Χαρμπής 3, Χ. Μπαλάσκας 1, Μπαρμπαράκης 1, Νιντερέγγερ 1, Ζακε 4, Αντωνιάδης, Ταουσάνης 1, Φίλης, Κολλύρης, Κατρής 1, Τσακούλης 1, Τσομπανίδης, Ε. Μπαλάσκας 1.
ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 (Σάκης Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Βακκάς, Χαϊτίδης 4, Κοβογλανίδης 3, Κοτσαμαρίκογλου 1, Κουρουτζίδης 1, Τουνγκελίδης 3, Παπάζογλου, Γιαννακόπουλος, Βουλγαράκης, Τσιτσίγκος 1, Αντάμοβιτς 7, Κουρτίδης 2, Θωμίδης 3, Τσεπίδης.

Δηλώσεις προπονητών:
Σάκης Βαλαβάνης: «Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανελλήνιο, έμεινε ο Σάκης Βαλαβάνης. Ο τεχνικός της Δράμα 1986 τόνισε μ ετά το τέλος του αγώνα στο e-handball.gr: «Σημαντική και ιστορική νίκη για την ομάδα μας. Με αυτό το διπλό κόντρα στον αξιόμαχο Πανελλήνιο, εκτός απροόπτου μπαίνουμε στα πλέι άουτ. Θέλαμε το ματς πολύ, όπως και ο Πανελλήνιος. Είχαμε καλύτερη συγκέντρωση στον αγώνα και κερδίσαμε δίκαια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα, αλλά υπάρχουν και τα πλέι άουτ και εκεί θα τα δώσουμε όλα».
Σπύρος Μπαλωμένος: «Ο Πανελλήνιος ηττήθηκε από την Δράμα 86, ωστόσο ο Σπύρος Μπαλωμένος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο τεχνικός του Πανελληνίου, τόνισε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα στο e-handball.gr: «Όλα τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια κόντρα στην δραμινή ομάδα, προσπάθησαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα χάσαμε την συγκέντρωση μας και κάποια λάθη έφεραν την ήττα, αλλά η προσπάθεια μας ήταν καλή. Έχουμε μια ευκαιρία ακόμα στην Έδεσσα, όπου θα πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα, με όλες μας τις δυνάμεις για να μπούμε στα πλει ουτ. Όλη η προσοχή μας πλέον είναι εκεί».


Πηγη: sportdrama.gr