ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ 3-7 του Θόδ. Βασιλειάδη



Την Παρασκευή, 13 Απριλίου, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής στα πλαίσια των εκδηλώσεων της πανήγυρης των Κυργίων (το εκκλησάκι  της «Ζ.Π.» βρίσκεται στην κορυφή του ομώνυμου λόφου, μπαίνοντας στα Κύργια δεξιά) ο Γ.Σ. Α.Ε. Κυργίων πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια  ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταξύ Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Οι παλαίμαχοι των Κυργίων έχουν υποδεχθεί μεταξύ άλλων τις ομάδες των παλαιμάχων της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, του ΠΑΟΚ Θεσ/κης, του ΑΡΗ Θεσ/κης, ενώ φέτος υποδέχθηκαν την ομάδα των Παλαιμάχων του Πανδραμαϊκού.
Ιδανικός ο καιρός, για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι παλαίμαχοι και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο δίνοντας πολλές ποδοσφαιρικές «μάχες» που σε αρκετές περιπτώσεις θύμιζαν κάτι από τα …παλιά!
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και το ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ευχές εκατέρωθεν και ευχαριστίες για την συμμετοχή.
Άψογη φιλοξενία με τους γηπεδούχους να δεξιώνονται στο τέλος του αγώνα τους «αντιπάλους» τους, στον όμορφο χώρο κάτω από τις κερκίδες, με διάφορα κρεατικά και ποικιλία ποτών.
Για την ιστορία το σκορ, που μικρή σημασία έχει, έληξε υπέρ του Πανδραμαϊκού με 7-3. Η διακύμανση του σκορ: 0-1 (Ποιμενίδης), 1-1 (Ζεκερίδης Α.), 1-2 (Κυριακίδης), 2-2 (Πατελίδης), 3-2 (Ζεκερίδης Χρ.), 3-3) (Κυριακίδης), 3-4 (Χατζηκυριάκου) στο α΄ημ., 3-5 (Ζεκερίδης Χαρ.), 3-6 (Ποιμενίδης), 3-7 (Παπαλαζάρου).
Συμμετείχαν για την ΑΕΚ (Καραγιαννίδης Σάββας) οι: Κορυφίδης Θ., Δανόγλου Κ., Λαμπριανίδης Α., Πιστικός Π., Φονδουλάκος Α., Ζεκερίδης Χρ., Ζεκερίδης Α., Παπαμιχαήλ Μ., Χούλιαρης Χ., Πατελίδης Γ., Αμβροσιάδης Ν., Καλογήρου Ι., Καγγελίδης Κ., Σαμολαδάς Δ., Παρασίδης Χ., Ζαχαριόγλου Σ., Δαδάρος Κ., Τανίδης Σ., Νικολαϊδης Ε., Μπακάλογλου Κ., Ναλμπάντης Γ.
Και από τον Πανδραμαϊκό (Στάμογλου Τάκης) οι: Θεοδωρίδης Σ., Παπαλαζάρου Λ., Χατζηκυριάκου Φ., Χατζηλαζάρου Μ., Χατζηλαζάρου Α., Μελικίδης Σ., Δημαρίδης Π., Μαρίνης Σ., Ποιμείδης Α., Κυριακίδης Δ., Μουρατίδης Κ., Ντίνας Γ., Κανετίδης Θ., Ζεκερίδης Χαρ., Αμβροσιάδης Ν.
Διαιτητές του αγώνα οι: Παστιάδης Μ., Σιουμπάρας Ν., Τσενεκίδης Γ.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Θόδωρου Βασιλειάδη....