Δρομείς Περιφερειακού Φεστιβάλ VIA EGNATIA στην ΠΕ Δράμας έτους 2018


       Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Περιφερειακό Φεστιβάλ VIA EGNATIA που στοχεύει να αποτελεί πυλώνα  πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής, να συμβάλλει στην πολιτισμική συνένωση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. μέσω της αρχαίας Εγνατίας οδού, στη σηματοδότηση και διασύνδεση του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής με την αρχαία Εγνατία και τη σημερινή πολιτιστική δραστηριότητα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προγραμματίζονται ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις όπως ενημερωτική εκδήλωση, προβολή ταινίας, μικρός διαγωνισμός παιδιών με θέμα τους γλωσσοδέτες, αγώνας δρόμου στο Δήμο Δοξάτου 10 χιλ. «Αγώνας Δρόμου VIA EGNATIA Π.Ε. Δράμας 2018», μουσική εκδήλωση με τοπικά συγκροτήματα, κ.ά. κατά το διάστημα 19 και 21 Σεπτεμβρίου 2018.   
         Ο αγώνας δρόμου «Αγώνας Δρόμου VIA EGNATIA Π.Ε. Δράμας 2018» προγραμματίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 19-09-2018  και ώρα 18:15 με έναρξη – αφετηρία....







..... την Επαρχιακή οδό Δράμας - Πρώτης (μετά ακριβώς από την Μαυρολεύκη, προς Θεσσαλονίκη) και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου του Δήμου Δοξάτου.
      Ο κάθε ενδιαφερόμενος / η μπορεί να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής του / της ως δρομέας του «Αγώνας Δρόμου VIA EGNATIA στην ΠΕ Δράμας 2018», ηλεκτρονικά στη σελίδα  του Via Egnatia Π.Ε. Δράμας 2018 ή πατώντας τον σύνδεσμο http://www.pedramas.eu/viaegnatia2018/index.html
         Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι τη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018.
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι ο μέγιστος αριθμός των δρομέων δεν θα ξεπερνάει τα εκατό άτομα.Άμα υπάρχου περισσότερες αιτήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.