Ξεκίνημα στην Handball Premier με φιλοδοξίες για ανετότερη παραμονή. Δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα με τον Δούκα.



    
 BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 δοκιμάζεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην πολύ δύσκολη έδρα του ΑΣΕ Δούκα. Η Δραμινή ομάδα την  Παρασκευή θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στο Κραχτίδης και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Το Σάββατο στις 18:00 στ Δαϊς θα αντιμετωπίσει τον πολύ ισχυρό Δούκα ο οποίος πέρυσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος ενώ σε φιλικό παιχνίδι το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε τον Ολυμπιακό με 25-24.....
Ο




   Από την άλλη πλευρά οι Σάκης Βαλαβάνης –Σάββας Δεμερτζίδης αναμένεται να παρατάξουν την ομάδα πλήρη εκτός του Ιακωβίδη ο οποίος λόγω σοβαρού επαγγελματικού προβλήματος   δήλωσε κώλυμα. Οι Δραμινοί ελπίζουν ότι θα βρεθεί λύση ώστε ο Δραμινός Ίντερ να ταξιδέψει με την ομάδα.
   Το ιατρικό δελτίο δείχνει  ότι την Παρασκευή θα είναι καθαρό αφού ο Τουνγκελίδης  ήδη είναι στο 80%, ο Τσιτσίγκος έχει αποθεραπευτεί πλήρως, και ο Κοβογλανίδης έβγαλε τα ράμματα από τον τραυματισμό στο φιλικό με Πυλαία. Ο Μπέτζιος όμως αναμένεται να μπει στις προπονήσεις μετά τα τέλη Οκτωμβρίου.
   Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας που ελπίζει ότι θα καταφέρει να πιάσει πολύ καλό παιχνίδι για να διεκδικήσει βαθμούς στην Αθήνα. Προπονητές και παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού και είναι έτοιμοι να ματώσουν για να πετύχουν κάτι καλό.
   Ο αρχηγός της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας δήλωσε:
    Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και  καλή χρονιά.  Η ομάδα από  30/7  προετοιμάζεται σκληρά για αυτή την στιγμή, την πρεμιέρα, στην δύσκολη και παραδοσιακά ισχυρή έδρα του Δούκα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι αυτό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον φοβόμαστε και αισιοδοξούμε.
Το γραφείο Τύπου.