Λεπτό προς λεπτό.....ΑΟ Καβάλας - Δόξα Δράμας στις 17:30

Καλησπέρα από το γήπεδο της Καβάλας. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης της Δόξας Δράμας με την Καβάλα.

Καβάλα - Δόξα Δράμας 0-0 τελικό

17:15....Οι ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανση.

17:26:....Το διαιτητικό τρίο και οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τις ενδεκάδες των δύο ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ: (Δερμιτζάκης): Δημιζάς Ζέρης Λυμπεράκης Τοσκας Τουμανίδης Γαβριηλίδης Παπαδόπουλος Κέρθι Σβεν Τσούτσης

ΠΑΓΚΟΣ: Θωμαϊδης Μπλιός Κονταξής Παπαποστόλου Παυίδης Αδαμάκης Ντουρτμές Χατζηκυριάκου Μαλαμίδης Βαλαβανόπουλος Κασμερίδης Βοσνιάδης.

ΔΟΞΑ (Βεργέτης): Πίτκας Βιτλής Μπαϊκαρά Ζοάο Πάουλο (46′ Ρουγκάλας),  Ανδρέου Μακρής Ριζογιάννης Μάρτινς Κρητικός (46′ Σουμά), Κρούθ Κουσκουνάς

ΠΑΓΚΟΣ: Μένκα Πεταυράκης Ρουγκάλας Ρεβυθόπουλος Σιώπης Παρασκευάς Νατσιόπουλος Πατράλης Μαρκόπουλος Σουμά Σαμπανίδης Ηλιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαρετζίδης / Κουκούμης – Γεροντίδης

17:34....: Ξεκίνησε το ματς, το οποίο παρακολουθούν περίπου 200 άτομα.

*** 15' παιχνιδιού με δύο καλές ευκαιρίες της Δόξας σε ισάριθμες κεφαλιές του Κρητικού και μία για την Καβάλα σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεμιστού.

*** 30' παιχνιδιού. Διάλειμμα για νερό. Κακό θέαμα από τις δύο ομάδες. Η μεν Καβάλα δεν μπορεί να αλλάξει δεύτερη πάσα, η δε Δόξα Δράμας δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που βλέπαμε πέρσι (με τις όποιες αδυναμίες της).

*** Τέλος α' ημιχρόνου.... άλλη μια καλή ευκαιρία για την Καβάλα με τον Γεμιστό να πλασάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι Μαυραετοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ, στο 42', οταν ο Κουσκουνας πλασαρε τον γκολκίπερ της Καβάλας αλλα ο Λυμπεράκης πρόλαβε πάνω στην γραμμή και έδιωξε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Το  κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Δόξας (Ανδρέου και Ζοάο) έδειξε πολύ λίγα πράγματα....για τα δεδομένα της Β' Εθνικής.

18:35...: Έναρξη β' ημιχρόνου

**** Μετά από 80' παιχνιδιού το θέαμα παραμένει κακό. Στο 75' έγιναν όλες οι αλλαγές  και των δύο ομάδων.... Σε ότι αφορά στη Δόξα Δράμας, αν δεν συμβεί κανένα θαύμα...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Δεν πρέπει να λησμονουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή 16/09 η Δόξα Δράμας παίζει εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Τέλος αγώνα.... αποτέλεσμα 0-0