Καλώς ήλθατε στο blog του Λάζαρου Παπαλαζάρου. Όσοι έχετε facebook ζητείστε να γίνετε μέλη της ομάδας "ΔΡΑΜΙΝΑ ΣΠΟΡ" (ΕΔΩ) όπου δημοσιεύονται περισσότερες ειδήσεις.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠαρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Προς αναβολή η πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΔ και του κυπέλλου ....λόγω "πράξεων συναίνεσης" ???

Σήμερα το απόγευμα, σε έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Δράμας, αναμένεται να αποφασισθεί αν θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΔ και η πρώτη φάση του κυπέλλου, οι οποίες είχαν προγραμματισθεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 
Αιτία της πιθανής αναβολής είναι η αδυναμία συγκέντρωσης του συνόλου των πράξεων συναίνεσης των προσωπικών δεδομένων όλων όσων συμμετέχουν στη διαδικασία διεξαγωγής ενός αγώνα (σας έχουμε ενημερώσει σχετικά τις προηγούμενες ημέρες). Βέβαια, οι "κακές γλώσσες" αναφέρουν ως πιθανή αιτία αναβολής την αδυναμία συγκρότησης ομάδας από τον Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου κάτι όμως που θεωρείται παράλογο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο δραμινό ποδόσφαιρο.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το απόγευμα όπου θα γνωρίζουμε αν θα  παίξουμε μπάλα το Σ/Κ.*** Το "ένστικτό" μου, μου λέει ότι δεν θα παίξουμε μπάλα !!!